Звука се появява при навиване на пълен ляв или пълен десен и то НЕВИНАГИ,но когато се чуе все едно с навиването на волана съм свил нещо което отведнъж се освобождава и издумква като пружина,за това се насочих към пружини и стабилизираща щанга(която пак си е вид пружина).Доста често когато паркирам пред вкъщи назаден и качвам един бордюр със задно дясно колело това издумкване се появява отново отпред което пък въобще не мога да си обясня как става...
След смяна на макферсони с коренно различни с чисто нови тампони и лагери,пак си остана думкането.След смяна на тампони на носачи,накраиници,тампони и гумички на стабилизираща щанга и пълен оглед на магарето и болтовете му проблема пак го има.
Влияе се от това дали ще съм с широки или тънки гуми,със 175 гума думкането почти го няма със 195 гуми думкането е доста по-често.
Хидравличната рейка е стегната за магарето колкото може да се стегне с 4те си 8милиметрови болта.
Единственото по неадекватно нещо което съм видял е че стаб щангата седи прекалено близо до десния носач но няма следи от скорошни допирания там,но все пак някога там са се допирали защото си личи.
Загадъчен звук от предницата на голф 3 тди 90 к.с.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”