п.с Направо откачам като има такива хитри тарикатчета
Въпрос с повишена трудност към модераторите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- varbanoff
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос с повишена трудност към модераторите
Нали всички вие държите на корекноста,колегялноста,и още хиляди глупости в тоя форум.Та въпроса ми е защо така изведнъж потъват някои теми в раздел"Продава" като например конкретната на Pavko където се продаваха едни джанти които си бях запазил даже и по телефона говорихме,и изведнъж ХОП и павко ми пише че някав пич се появил и ги отнесъл.Много сте бързи МОДЕРАТОРИТЕ КАК ТОЛКОВА СРЪЧНО УСПЯХТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ТЕМАТА И ДА ПОКРИЕТЕ ВСИЧКО КОГАТО НЯКОИ ОТ ВАС ИМА ИНТЕРЕС А
Още вчера писах за тва в моита тема ама :f_ckyou: никои не се обажда да отговори.Затова пускам тема и чакам отговори от така ПРАВЕДНИТЕ МОДЕРАТОРИ.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Хайде ако обичаш да се въздържаш от обидни изказвания за това, че някой си е свършил работата като хората.
В раздели Купува и Продава след като собственика на обявата напише, че даденото нещо е продадено или купено обявата се праща в коша.
Специално за теб да си я гледаш:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=34276
И като се начетеш ми се обади да я преместя в коша пак.
В раздели Купува и Продава след като собственика на обявата напише, че даденото нещо е продадено или купено обявата се праща в коша.
Специално за теб да си я гледаш:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=34276
И като се начетеш ми се обади да я преместя в коша пак.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
varbanoff написа:Написах ти че е имало и други случаи и мисля че недължа извинения,но все пак ако има засегнати да прощават.Така добре ли е
НЕ, не е добре.
И обяснявам защо:
Ако си прочел добре правилата на форуми КУПУВА/ПРОДАВА ще забележиш точка номер 6 която не случайно е с удебелен шрифт, цитирам:
6. За извършваните чрез форума договорки и сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
И по-горе в първото ми мнение ти обясних процедурата и какво точно включва "работата" и задълженията на модераторите в този форум, конкретно за по-горе посочените раздели.
Точно поради тази причина смятам, че е редно да поднесеш публичните си извинения към тези хора, заради обидното ти отношение към тях.
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Въпрос с повишена трудност към модераторите
varbanoff написа:Нали всички вие държите на корекноста,колегялноста,и още хиляди глупости в тоя форум
Да. така е! За който са глупости - ЧАО!
varbanoff написа:и павко ми пише че някав пич се появил и ги отнесъл.Много сте бързи МОДЕРАТОРИТЕ КАК ТОЛКОВА СРЪЧНО УСПЯХТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ТЕМАТА И ДА ПОКРИЕТЕ ВСИЧКО КОГАТО НЯКОИ ОТ ВАС ИМА ИНТЕРЕС А![]()
Незнам кой има интерес. ВСИЧКИ теми се трият, в момента, в който продавачът напише:"продадено". Ако не ти харесва - сори!
varbanoff написа: Още вчера писах за тва в моита тема ама :f_ckyou: никои не се обажда да отговори.
Никой не е длъжен да ти отговаря. Ако не ти харесва - ЧАО!
varbanoff написа:Затова пускам тема и чакам отговори от така ПРАВЕДНИТЕ МОДЕРАТОРИ.
Сарказъм нещо. Виж предишния ми отговор!
varbanoff написа:
Пак ми виж предишния отговор!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”