питане за Корадо 16v 2.0
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: питане за Корадо 16v 2.0
hondoman написа:Здравейте колеги искам да ви питам наскоро ми предлагат едно корадо 20. 16V много яко е на вид искам пове4е инфо за него за самата машина до сега не сьм карал германска машина в момента карам хонда crx v-tec 150 коня заводска само сьс спортен филтьр е но корадото което ми предлагат е доста добро и искам да ми дадете инфо ако може ебати и звука вади ли4и си е , че е яка резачка карах го варви доста добре тествах го с хондата бих го с една кола някаде но момчето което ми го предлага каза че трябва да му се смени сьединителя кефи ме ебати и дзвера 6те се опитам да ача и снимки мисля да го правя некоя бегачка искам да ви попитам добри машини ли са по принцип моля за инфо
пич ти да не си с 125 кониовия в-тек??? я драсни модификацията на хондата??
oHua написа:Според мен,ако това Корадо е 180,ще падаш от него с около 3 коли.По добре си прави хондата,а не тоя кошер, с тая механична инжекция.
Нещо май си се объркал-тая Хонда няма как да падне от Корадото ако наистина е този двигател-много бой ще яде това Корадо ама си нямаш на представа колко много

dxd написа:oHua написа:Според мен,ако това Корадо е 180,ще падаш от него с около 3 коли.По добре си прави хондата,а не тоя кошер, с тая механична инжекция.
Нещо май си се объркал-тая Хонда няма как да падне от Корадото ако наистина е този двигател-много бой ще яде това Корадо ама си нямаш на представа колко много
маняк,хич не мога да се объркам,защото знам как върви здрав 160 коньов витек.Случайно брат ми има такава.А и знам как върви правено корадо и правен голф.Както и правена хонда.Та леко не съм се объркал.