някой анко е светнат защо може да ми тресе предницата на БОРАТА след като съм сменил : гуми,джанти,носачи, щанги, лагер имам баланс и РПМ, НЕКА ДА МЕ СВЕТНЕ МОЛЯ!!!!!!! почва да тресе от 60 и стига до 200км
Това не може да се останови в чат трябва да я закараш на някой добър майстор и тогава ще се останови-сега ще питаш за добър майстор на 1во място питай vaskoto1 а ако нещо няма време или възможност пиши ще те пратя при един друг
Лагер казваш ????????
Само единия ли е сменен. Ако е само единия бегай да смениш и другия. Значи сериозно, аз имах същия проблем да 2-ката: Смених лагер /единия/, нови гуми, баланси, накрайници, РЕЙКА!!!!!!!!, реглажи, други глупости и тресе ли тресе ... след 60 км./ч и трепери волана. Смених и другия лагер и заспа колата.
И на мен ми тресеше на голфа предницата при скорости над 80 км/час - накрая се оказа, че е от пластмасовите фтулки които уплътняват летите джанти към главините и то от нищожно малък луфт. Направих нови пак от пластмаса при стругар - съвсем плътни и тресенето изчезна.
една по-стабилна дупка и целият баланс на гумата заминава в небитието.
1.направи си баланс на гумите.
2.там ще ти проверят и джантите дали са криви.
3.втулки на двантите?
успех