lrlmodo написа:nii написа:Докато не се събудиш сутрин с желание да си сипеш 100 грама си ОК.
Това е истината
Амин!!!

http://btvnews.bg/video/video/news/dragomir-draganov-ne-karal-piyan-samo-parkiral.html
lrlmodo написа:nii написа:Докато не се събудиш сутрин с желание да си сипеш 100 грама си ОК.
Това е истината
Това е истината
VWGT написа:от къде идва любовта към чашката, пък се питам аз ...
а. заложено ти е (на генна основа е, примерно алкохолизмът се унаследява)
б. от семейната/обръжаващата среда, поведеченски модел (наште пият => и аз пия, все пак на една маса седим)
в. от възрастта (идва един момент, когато ти се отваря глътката)
Шегуваш се, нали? Или е болест свързана с възрастта, защото у децата преди тийн възраст не е много разпространена?Night_elf написа:... Алкохолизма си е болест, и да наследява се. ...
Night_elf написа:
Алкохолизма си е болест, и да наследява се.
Iezekil написа:Night_elf написа:
Алкохолизма си е болест, и да наследява се.
Глупости.
Баща ми е алкохолик.В пълния и грозен смисъл на думата.
Аз пия около 100 грама на месец средно.Не ме влече алкохола въобще.Предимно по заведенията пия по едно малко,лятото пък по един коктейл в жегите.Зимата си купих за нова година бутилка уиски,още седи над половината.В къщи въобще не ме влече да пия,само като съм много уморен и/или доволен от нещо,си сипвам едно малко.И пак ми идва 100гр.на месец.
Night_elf написа: Алкохолизма си е болест, и да наследява се.
Ти май бъркаш боя с демокрацията.silent написа:... Битието определя съзнанието. След като едно дете расте в алкохолна среда е нормално да се превърне в копие на родителите си. ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта