Моята гордост Golf 3 GTI
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Re: Моята гордост Golf 3 GTI 97 г. 150 к.с
Определено стоповете са грешка, на въпроса ти не, не оказва влияние на работата на мотора.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 ABF 97
Това са старите стоповете ,ама са надрани от доброжелатели и единия е леко пукнат , ако знаете как да ги оправя ще съм ви много благодарен

За колегите който са писали в темата благодаря ви , вашите мнения са важни за мен.Реших да пробвам нещо и сега като се замисля май наистина е било грешка , но човек се учи от грешките си.Пишете критики ,насоки ,идеи препоръки ще са ми много полезни.Идеята ми е колкото може по малко промени по външния вид но да изглежда адски хубав , имам някой идеи който с времето мисля да осъществя и заедно с вашите идеи,критики да успея с начинанието.И за край не ми се сърдете много за грешките все пак съм начинаещ (първолак да кажем ) в реставрацията

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Търкаш с водна (800, 1000, 1500) и полираш, както се полира автомобил. "Адски хубав" е въпрос на вкус. Виж другите какво правят и реши за себе си. Прави я както на теб ти харесва 

-
Re: Моята гордост Golf 3 GTI
Здравейте колеги скоро не съм писал ,но това не означава че колата ми не търпи промени.Смених бронята, халогените ,решетката че бяха за смяна след инцидент.Ето снимка на част от промените.
Скоро ще има още снимков материал с другите промени.Благодаря на всички (и на колегите от форума който ми помогнаха)
.
Скоро ще има още снимков материал с другите промени.Благодаря на всички (и на колегите от форума който ми помогнаха)

- kristian.stanchev
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 1.9TD 1995 AAZ
Тази решетка не е от най хубавите. Защо не пробваш с такава с две ребра, или една с емблема като старата ти. Нищо лично това е моето мнение. Иначе колата изглежда много хубава продължавай все така! 

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Прави си я на теб както ти харесва. Лично с тази решетка ще е 300 пъти по-хубаво ;)

Както и фаровете са по-хубази (лично мнение) . Прави си я на теб да ти харесва,това е важно !

Както и фаровете са по-хубази (лично мнение) . Прави си я на теб да ти харесва,това е важно !
-
Решетката за сега ще стой тя е със сменяем панел може да се смени , фаровете 100 процента ще се махнат.Благодаря ви за коментарите 

- HGP Twin Turbo
- Автомобил: Fabia VRS
- Двигател:
Ами, решетка с 2 ребра ти трябва. Тъмната хела, окачване и джанта и външният ти вид е завършен. На първо време, на всяка цена смени решетката с тази, която е с 2 ребра. Моето мнение е, че тя най-отива на Golf MK3. Ти прецени. (: 

-
Ето малко снимки след поставянето на спортното окачване и проливния дъжд/градушка 
Но тази грешка постоянно ми дава климатроника , ако някой има представа каква е нека сподели.Когато дам контакт около 10-15 секунди се чува едно жужене.

Но тази грешка постоянно ми дава климатроника , ако някой има представа каква е нека сподели.Когато дам контакт около 10-15 секунди се чува едно жужене.
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Бих те посаватвал да разкараш тези стопове и да сложиш червено-черна Hella и както казаха колегите и решетката иначе 

-
здравейте колеги , имам няколко въпроса и се надявам да ми помогнете за да продължа проекта :
лесна ли е смяната на ел. инсталацията на колата и от къде мога да ползвам снимков материал за сравнение.
снимките който съм сложил в предния пост на климатроника какъв е проблема (ако някой знае) и решаването му.
след поставяне на спортно окачване (от мекото возене съм доволен) , но при пътници отзад и минаване през неравност се чува едно хъркане (все едно две железа се търкат едно в друго) , от какво може да е.
при пускане на парното духа само в краката ,никъде другаде какъв може да е проблема ?
Благодаря за коментарите колеги
лесна ли е смяната на ел. инсталацията на колата и от къде мога да ползвам снимков материал за сравнение.
снимките който съм сложил в предния пост на климатроника какъв е проблема (ако някой знае) и решаването му.
след поставяне на спортно окачване (от мекото возене съм доволен) , но при пътници отзад и минаване през неравност се чува едно хъркане (все едно две железа се търкат едно в друго) , от какво може да е.
при пускане на парното духа само в краката ,никъде другаде какъв може да е проблема ?
Благодаря за коментарите колеги