Vw Corrado 16V
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Re: Vw Corrado 16V
Честита да ти е бе диване такова.Като знам в какво се бяха превърнали тройката и пасата предполагам тази какво я очаква 

- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
Здравейте колеги. Отдавна не съм писал, защото не съм правил почти нищо по колата. Смених ремъка на климатика ,че свиреше ,направих да светят късите и дългите заедно, че не светеха и сега е по-добре. Опитах се да ги регулирам фаровете да слезат още по надолу ,но се оказа ,че са максимално надолу и ще трябва да ги разглобя и да ги преправям ,че като сложа ксенон и ще е кофти на движещите с/у мен. С дръжките съм се вкарал в голям филм. Взех та свалих дръжката от Пасата заедно с бравата ,но уви оказа ,че не става както е писано из други теми в форума. Установих ,че има разлика в дръжките преди и след фейслифта. Ако някой е по запознат нека да каже. Скоро ще постна малко снимки.
- TheBoss
Привет на всички! Стана време за ъпване на темата. Като цяло повече от дреболиите, които ме дразнят ги отстраних, но има още малко, който с времето ще ги оправя. Смених и радиаторчето на парното и оправих клапите разбира се. И да мина направо към по-съществената част с която мисля ,че приключих първа стъпка от скромния ми "проект". Преди време купих едни джанти Azev A 17" 8j ,но установих ,че това не е моята джанта и без даже да ги слагам на колата ги продадох и останах с 15ките. Времето се затопли и трябваше да се смъкнем на земята - готово предни пружини ниски монтирани. За отзад имах останало окачване от голфа ми КВ спорт ,което мислех по късно да монтирам. И докато се реша да го смъкна отзад излязоха джантите ,които мисля че са като за мене ,а именно Borbet BS 16" 4x9j С гуми 215/40/16. Веднага ги взех и монтирах и разбира се последва и поставянето на КВто. Сега поствам някоя снимка с не много добро качество ,но тия дни ще я измия и наснимам по-добре.

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Яка е колата !
- Емо Йорданов
- Автомобил: Golf2+ BMW e36
- Двигател: 2.8 VR6 + 328
- Контакти:
Хубаво си се насочил към четири деветки за джанти.
Тоя модел на Борбет на мен не ми допада, но колата е твоя.
Не зная защо мислиш че Азев-а не е твоята джанта...
За Корадо и малеят под 17", но пак си е мое мнение.
А и ако може да слезе още на доло ще е още по-хубава!
Тоя модел на Борбет на мен не ми допада, но колата е твоя.
Не зная защо мислиш че Азев-а не е твоята джанта...

За Корадо и малеят под 17", но пак си е мое мнение.
А и ако може да слезе още на доло ще е още по-хубава!

Напълно съм съгласен с казаното от колегата над мен
На мен също не ми допада тоя Борбет и определено колата си иска 17".
Азев А не е най добрия избор за Корадо но все пак не може да се отрече ,че му стоят доста прилично,определено си сбъркал с продажбата.

Азев А не е най добрия избор за Корадо но все пак не може да се отрече ,че му стоят доста прилично,определено си сбъркал с продажбата.
Последна промяна от G60 на Пон 14 апр 2014 21:48, променено общо 1 път.
- TheBoss
Ами като цяло Азева наистина седи добре ,но тогава прецених ,че не ми се кара на него. Борбета в момента мога да кажа ,че и на мене ми е харесвал точно този модел ,но като го наложих на колата ми хареса как стой. А пък ми и излезе много на далавера ,иначе едва ли щях да взема скоро някакви джанти.
- Landkreuzer88
- Автомобил:
- Двигател:
Колко ти струва това удоволствие колега ? Питам защото това лято съм решил да завърта някой лев и да се сдобия със нещо подобно :)
- TheBoss
Като цяло Корадото по двигател и ходова част си е с части от Пасат и Голф, следователно подръжката е евтина. По купето единствено има скъпи елементи, защото са редки и трудно се намират или някои въобще ги няма. Вече от там нататъка зависи от тебе какво си решил да наливаш в нея и колко скъпо ще ти излезе.