Говорим си за оръжие!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Говорим си за оръжие!

Мнениеот icoico » Съб 19 апр 2014 10:57

Я расскажу о вопиющем факте:
На берегах Амура, средь полей
Попался наш простой советский трактор
В прицел шести китайских батарей.

Ударил залп, снаряды полетели,
Но тракторист был парень с головой:
Он жмёт педаль — и вот не видно цели
В поставленной завесе дымовой.

А трактор взмыл над милой стороною
И в тот же миг агрессору в ответ,
Чтоб постерёгся нас пугать войною
Ударил залп тактических ракет.

А тракторист наш, капитан Литвинов,
Взглянул на карту и включил форсаж,
Спокойно отбомбился над Пекином
И заложил на родину вираж.

Он над Амуром выключил реактор,
Чтоб не пугать родных овец и коз.
Пронёсся в небе наш советский трактор
На дозаправку в свой родной колхоз.

И, если враг опять предпримет меры,
Чтоб помешать собрать нам урожай,
Приказом Агропром СССР-а
У нас на поле вылетит комбайн!

:Mr Green Fun

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 11:46

Странна персона си ти, винаги са били военна сила номер 1 (въпреки твърденията, че са американците), колкото и да се подиграваш това е реалността. Само те спират "Христофор Колумбовците" да не сложат ръка в-у всичкото черно злато в света.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 19 апр 2014 11:59

Виждаш ли руфка как темата за оръжието лекинко премина в спор америка вс съюза, каквато и предполагам е целта на въпросната статия, създаване на настроения и промиване на мозъци.
Иначе по въпроса, може и братушките да са минали и да са постреснали някой, но чак пък да се насерат от страх и да подадат молби за напускане ми се струва прекалено.

П.С Завършил съм ШМИЦИ през 91-95 година, атакуващ ниско самолет движейки се със 150-300км/ч ти гарантирам че спокойно може да се свали от кашик с калашник, може би не всеки кашик, но за себе си гарантирам

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 12:07

Първо сори за спама, проблема е, че те нямат калашници, а и при самото им обучение са научени да разчитат на електрониката на 100% там им е проблема. Самолет и с прашка може да се свали, предполагам помниш как със българско производство РПГ свалиха във Сръбско прехваленият им Стелт :mhihi

И още малко офф, кой американец го може?

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 19 апр 2014 13:02

rufkata написа:Първо сори за спама, проблема е, че те нямат калашници, а и при самото им обучение са научени да разчитат на електрониката на 100%...

Проблемът е, че "новината" е донаписана от сайта http://ru-facts.com/news/view/34141.html
Взели са официалното изявление на америкосите в Ройтерс и лееекинко са доизмислили частта с РЕБ- системата, психиатрите и напускащите моряци. Оттук топла-топла е разграбена за домашна употреба :mhihi Така де, от 143 милиона руснаци колко мислиш говорят английски и колко ще се сетят да проверят какво точно пише в Ройтерс? И на кого му пука? Всё было не так, это американский корабль провокационно проплыл под нашим мирным истребителем 12 раз :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 13:10

За да не съм тотално офф, че направо оспамих темата, ето как са ме обучавали да зареждам оръжие при евентуална (не-дай боже загуба на ръка).

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 13:14

icoico написа:
rufkata написа:Първо сори за спама, проблема е, че те нямат калашници, а и при самото им обучение са научени да разчитат на електрониката на 100%...

Проблемът е, че "новината" е донаписана от сайта http://ru-facts.com/news/view/34141.html
Взели са официалното изявление на америкосите в Ройтерс и лееекинко са доизмислили частта с РЕБ- системата, психиатрите и напускащите моряци. Оттук топла-топла е разграбена за домашна употреба :mhihi Така де, от 143 милиона руснаци колко мислиш говорят английски и колко ще се сетят да проверят какво точно пише в Ройтерс? И на кого му пука? Всё было не так, это американский корабль провокационно проплыл под нашим мирным истребителем 12 раз :mhihi :mhihi :mhihi

Всичко е възможно, подразнен съм от факта, че ако кажат "колумбовците" нас..ха руснаците всички ще повярват, но ако братушките го направят никой не вярва :th_up

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 19 апр 2014 13:38

С риск да се обидиш ще си кажа мнението

ич не ми изглеждате професионално, младежииии... :a045 ,м/у другото, ако редовно практикуваш това зареждане от колана, по хубаво закачай блока за мерника, а не за мушката, защото рискуваш да си простреляш неприятно седалището :wink

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 13:45

Това нали се сещаш, че е снимано и обработено за реклама и обучение на студенти, съдействам на професора, (плащат хората) това е една частица от суровият материал. Относно зареждането, предполагам виждаш къде седи пръста, не виждам как става прострелването :11
П.П. Прострелван съм преди години, и беше при реални бойни действия, не по време на лов :th_up

Последна промяна от rufkata на Съб 19 апр 2014 14:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 13:54

Ето го обработен, за да не съм голословен 10:40 мин. Не очаквай професионализъм, от хора които хващат оръжие за пръв път, младежи са те аз гоня 40 :mhihi

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 14:32

Я виж това, нали се сещаш, че най големият и товароносим самолет е Антонов, руски :th_up

Баси как ли са го направили, вероятно е крадено от "колумбовците" руснаците са неспособни да сътворят такова чудо :mrgreen Ако гледаш Дискавъри, предполагам знаеш, че по цял свят го поръчват, за превоз на големи товари, включително и в америка, а записванията са с година предварително :11

Бих ти качил и клипове за зареждане на пистолет при спец. частите в Русия, но ги няма свободни в мрежата, за специално ползване са :mrgreen

Споделено мнение: Америка не е държава и не е нация. Това е просто една голяма територия, в която временно са настанени имигранти от различни страни.

Не знам и защо мислиш, че само "имигрантите" влагат пари за разработки във сферата на въоръжаването, гарантирам ти, че руските бойци са в пъти по корави момчета от "колумбовските" момченца, записващи се в армията по ред причини (твърдя го от лични контакти и със двете страни). Гледах един филм преди време, точно за ветераните от Ирак (не мога да се сетя за името, съжалявам) та там показаха реалността след като тези момчета "колумбовците" се приберат, много от тях се самоубиват, другите доживотно хранят психиатрите.

Последна промяна от rufkata на Съб 19 апр 2014 14:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 19 апр 2014 14:55

rufkata написа:Това нали се сещаш, че е снимано и обработено за реклама и обучение на студенти, съдействам на професора, (плащат хората) това е една частица от суровият материал. Относно зареждането, предполагам виждаш къде седи пръста, не виждам как става прострелването :11
П.П. Прострелван съм преди години, и беше при реални бойни действия, не по време на лов :th_up

Въпреки всичко, и суровия и обработения материал наистина изглеждат не професионално. Сега не те познавам и не зная кое от действащите лица си ти, но дамата е взела стойка "пикаеща крава" на далечно разстояние и при евентуална стрелба е видно че рискува да си разбие носа от токата на оръжието, човека който осъществяваше задържането подава командите като на себе си и какво е по дяволите "обърни се на 360 градуса"!? Ами ако тоя с пищова е неграмотен и не знае колко са 360 градуса!? Извеждането му вече с белезници, водещия така придържайки го за рамото рискува счупена ръка и падане най малко по гръб.
И защо трябва сам да си вади оръжието, макар и леко и с два пръста, както е застанал срещу него с разкрачени крака задържащия и между него и пистолета който в мадамата има кола, доста лесно би ви изтребил всичките наоколо.

Иначе за Антонов съм съгласен, въпроса е дали работят на печалба с оглед невероятния разход на гориво и малкото летища по света на които може да кацне, но е впечатляващ самолет разработен да превозва руската космическа програма, произведени са доколкото знам само 2 броя и са запустели заради липса на пари, сега ползват части от единия за да върви другия

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Съб 19 апр 2014 15:06

Аз съм този с колата "въоръженият престъпник", за жалост пикаещата крава е действащ полицай, но това се искаше от мен (съдействие на професора) това и направих. Все пак със някой изключения, това са млади момчета (НЕ ВЛИЗАЛИ В КАЗАРМА) и момичета, не ги демотивирайте :biggrin Има време животът ще ги обучи :bowdown

Пистолетът го вадя сам, защото задържащото лице ако се приближи достатъчно, би могло да бъде атакувано и обезоръжено. За това учат и специализирана защита (жио-жицу)

Последна промяна от rufkata на Съб 19 апр 2014 15:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 19 апр 2014 15:11

Толкова по зле за колегата пулисай с тея и действия, за обучението, по добре е да го направи професора ако наистина е добър в това което прави, отколкото да ги обучава живота, щото доста добре обучени влезнаха в лясковец при един сам луд пенсионер и видяхме какво се случи :banghead

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 19 апр 2014 15:14

К.Одаджийски написа:П.П. ... какво е по дяволите "обърни се на 360 градуса"!? Ами ако тоя с пищова е неграмотен и не знае колко са 360 градуса!? ...

А какво, ако е грамотен, наистина се завърти на 360 градуса и вземат да го опукат при съпротива? Щото колегата се завъртя само на 180... :mhihi :mhihi :mhihi

П.С. "Мрия"-та между другото е украински, не руски самолет. А точно в момента не бих твърдял, че Украина е в Русия...

П.С.2
rufkata написа:...Бих ти качил и клипове за зареждане на пистолет при спец. частите в Русия, но ги няма свободни в мрежата, за специално ползване са :mrgreen

А предателите нямат ли камери? :wink

Последна промяна от icoico на Съб 19 апр 2014 15:27, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”