не съм и предполагал че има такива капацитети в един автомобилен форум

Когато през 1991-2 г. аз бях на тази възраст също половината клас пиехме по купони. Значи реално абсолютно нищо ново под слънцето.Това, което е най-тревожно е, че започват да пият все по-млади хора. Обикновено началото се поставя около 12-13 години по рождени дни и забави.
През тази възраст още не съм преминал, за да преценя какво се отключва.Другата уязвима възрастова група са хората между 30 и 45 години – когато един човек се доказва било то като родител или в професионално отношение. Това е възрастта, когато в психиката на човек се отключва нещо. Някои хора се справят, а други просто не намират ресурс.

fox_vt написа:сега по рядко пия по много но с една идея по често по малко
 колега, дай малко пунктуация
 колега, дай малко пунктуация 

Ами рядко пия по много (количество),но за сметка на това по често но по малко (количество).Един вид като по млад по рядко пиехме но до откат
 Ами рядко пия по много (количество),но за сметка на това по често но по малко (количество).Един вид като по млад по рядко пиехме но до откат   ,а сега като поодъртех рядко се правим на щайга но пък по често пийвам за здраве
 ,а сега като поодъртех рядко се правим на щайга но пък по често пийвам за здраве  

)???
 )???

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта