Vidol Nikolov написа:Гредите и ботушите са ти по-важни от праговете.Ти както летиш недай си боже гняснеш с 200+ в някоя дупка и това се разцепи
Има ли смисъл да си губиш времето с това купе и да си играеш с мотори и местения.Едно здраво купе ти е 200 лева максимум.
Ти си решаваш де..колкото до дрънкането.Твърдото окачване води към изпадане на зъби и да ти кажа,едни хубави серийни амортесиори държат колата също толкова добре на пътя
колкото ментеливите спортни окачавание по 300 лева.
Върви доста голфа,замислил си да го засилваш още

Замислянето за засилването,вече е измислено както миналия ден снимах кутии,маховици и други глупости идеята ми е съединител от ВР6,че керамиката не го държи..пляскам 3-та продължава да върти и в един момент изтърве
С един колега сме замислили проекта за засилване,просто на месец макс мога да отделям 300 лв. За къде преди ....
Колкото до купето надали ще се намери,такова което няма да има за пребоядисване,надали няма да има нещо пукнато или за заваряне и т.н..
Ако някой ми предложи някое читаво до 300 лв САМО КУПЕ да ще го взема,но надали за такава символична цена някой би дал нещо здраво...
А за окачването мисля,че Weitec-a е доста достойна марка за уважение