Виждам че продавача и автомобила са в Бургас и понеже аз също съм от Бургас мога да ти споделя своите виждания относно автоджамбазите - бягай много далече от бургаските. Мен ме мотаха 4 месеца и нищо не ми докараха/уреждане чрез познати/ и накрая си намерих в Сливен - в действителен вид, без прикритости и дугите мушингии /2007г.,2.0TDI - 170к.с.,BMN, ръчни скорости, хайлайн/. Първо и задължително с VIN отиди в представителството да ти кажат сервизната история/км,извършени ремонти и т.н./ - на мен ми я дадоха без проблем. Преди да я купиш заведи колата в сервиза на ФВ за компютърна диагностика и преглед - струва около 55лв., но вадят реални км, записани грешки, състояние на ходова част и т.н. Като гледам по 7 снимка двигателят е включен и нещо по таблото светят много лампи

, оборотите са малко високи - може двигателя да не е загрял?! Таванът е зацапан - 13снимка - може да е пушено в колата /ако това не ти е проблем/ - това се потвърждава и от 9 снимка вижда се че маншона на скоростен лост е много нов на вид спрямо другите кожени части в колата. Ако по 16 снимка е действително състояние от долу означава, че я няма кората под двигателя.Къде ти е запалката - липсва на снимка 10. На 11 снимка зад педала на спирачката се вижда теч от нещо неизвестно - проучи го. Относно двигателите и скоростната кутия има доста писана във форума и можеш сам да прецениш. Погледни боята под ъгъл да не стои прекалено много като портокалова кожа - значи е пребоядисана - желателно е да виждаш леки драскотини в резултат от естествена експлоатация. Обърни внимание какви газове изпуска при палене и форсиране - цвят и мирис - може да са махнали DPF, да не е направено качествено и да имаш ядове.Съветвам те да вземеш като мен близък майстор да я огледа преди да я вземеш. УСПЕХ!!!