Другото нещо е че хората като нямат пари за хляб и други продукти не купуват техника.
айде на европейския бензин А95 е 1,73- 1,75
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Най-простия начин е като влезеш в магазина, преди за 7 лева си купувах едни неща. Сега за същите неща давам 9 10 лева примерно. И много реални примери има такива. А тези проценти които се обявяват от министерството са напълно нереални.
И се смятат периодично на 6 месеца и на 12. Така че човек не може да знае колко е реланата в момента ако не се замисля като пазарува примерно.
Другото нещо е че хората като нямат пари за хляб и други продукти не купуват техника.
Това обеснява и по ниските и цени. 
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:абе вие защо си мислите, це европейцете са "света вода"!
Някой да го е кавал? Проблема не е в корупцията в парламента. Проблема е в ежедневната корупция в данъчното, в инспекцията по труда, в пожарната, в полицията, в митниците, в болниците - ей това тормози обикновенния човек, който е тръгнал да свърши някаква работа и от всякъде го задърпват хиените. Надявам се точно този вид корупция да понамалее. Надявам се също така, и съдебната система малко по малко да заработи нормално, като тук включвам и полиция и прокуратура.
П.П. Който мисли, че ще става по-зле, в момента е настъпил за него важния момент да вземе решението и да пали джапанките
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа: Това обеснява и по ниските и цени.
Тъкмо това ще е
Бате, ти същите пари ли получаваш, както преди 3-4 години? (ако работиш де)
Последна промяна от musura на Пон 08 яну 2007 1:08, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:За къде? Проблемът е вече факт! Родили сме се българи
Както се казваше в един виц за чукчета "тундра бальшая"
Последна промяна от musura на Пон 08 яну 2007 1:10, променено общо 1 път.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Само да не си останете с този месец че лошо.
Айде престани вече че обърнахме форума на чат. Ко ти е зор да си пишем давай на лични.
Пък пари аз от работа не получавам. Това е друга тема за по-напредналите в икономиката.
И това може би ме задържа още тука. А за работа да работил съм в 10 клас и сега съм работил. Какво да ти кажа и преди даваха по 6-7 лева на ден, и сега след 5-6 години е същото.
Пък пари аз от работа не получавам. Това е друга тема за по-напредналите в икономиката.
И това може би ме задържа още тука. А за работа да работил съм в 10 клас и сега съм работил. Какво да ти кажа и преди даваха по 6-7 лева на ден, и сега след 5-6 години е същото.
Последна промяна от black` на Пон 08 яну 2007 1:17, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:Хаха на това му викат инфлация
Тц, под "оборот" не говоря за пари, а за количества
Даже и от тук пишещите фенове на VW - масата е межу 20-25 години и има собствен автомобил. Ами сега да върнем лентата 10-15 години назад и да видим дали беше тогава така? Или само трябва да стоим и да се оплакваме колко на зле отива работата.
Не виждам колите да намаляват по улиците въпреки цените на бензина! Не виждам и някой да е отказал цигарите, въпреки цените на цигарите! Защо е нуждно да се "плаче" постоянно, колко са зле нещата?
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Мечтаеха си хората щото нямаше нищо за това си мечтаеха. А други не са мечтали щото просто не са стояли мирно в затворена държава и доказателството е в гаража. Докато министрите са се возили във волги някой са се возили в това нещо, но не купено от тука.
Който си е бил специалист е можел да се реализира навсякъде и тогава и сега. Но някой само са мечтаели. И сега си мечтаят даже.
А това за продажбите е нормално. Ако пазара не беше наводнен с китайска техника, а с качествена българска. Щеше да се купува само българската. Нима мислиш че преди хората не са искали нещо по-така? Лъжеш се.
Който си е бил специалист е можел да се реализира навсякъде и тогава и сега. Но някой само са мечтаели. И сега си мечтаят даже.
А това за продажбите е нормално. Ако пазара не беше наводнен с китайска техника, а с качествена българска. Щеше да се купува само българската. Нима мислиш че преди хората не са искали нещо по-така? Лъжеш се.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”