UFO disclosure или разкритието за извънземните

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

UFO disclosure или разкритието за извънземните

Мнениеот vasstop » Нед 07 яну 2007 22:43

http://www.metacafe.com/watch/141759/ufo_disclosure/

Малко е дълго (115 мин), но е доста интересно, за тези, които ги интересува (и разбират английски).

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 08 яну 2007 2:19

:shock

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пон 08 яну 2007 2:34

:D

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Пон 08 яну 2007 4:42

Интересно...някой все още хвърля много пари, за да не излезе всичко на яве, но скоро и това ще стане...

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 08 яну 2007 9:20

разочаровах се малко и не го догледах!
free energy sorces, unknown to man propultion....
свидетелите е са ше ви обадят... и кво-сайтингс! ми аз тогава видях тва и тва и ше се закълна. мноо важно! нали имахте техническо инфо-къде е?
тва за мене е поредната спекулация с цел ако има нещо да се разкрие-ама дали има...
аз ше чакам да отима-тогава като видя-ше повярвам! :twisted:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 08 яну 2007 9:25

vaskoto1 написа:разочаровах се малко и не го догледах................ :applause:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 08 яну 2007 10:09

На колегите,на които са им интересни такива неща,предлагам сайта:
http://www.xnetbg.com/www/site/
И форума към него:
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php
Във форума има интересни статийки.Дали е вярно или не всеки сам решава за себе си.Има си и секция на НЛО и т.н.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 08 яну 2007 10:38

веднъж си карах нощно време....2-3 през нощта....мога да се закълна че до пътя имаше летяща чиния....сърцето ми подскочи.....всеки ден минавам от там и не съм видял нещо странно....а тази нощ кръгло със мигащи светлини и нацяло запълва представите за летяща чиния.....викам си страх не страх ще се приближа....почнах да залягагм през поляната....лека полека пристигнах и със всяка минута нещата започваха да се изясняват.....като пристигнах беше обор със крави събудени за нощно доене и нещо генератора правил проблеми и затова мигала светлината....който е виждал обор знае какви малки прозорчета има и на каква висонина се простира....частица въображение...подходящо лунно осветление и ето ти летяща чиния.....Всяко нещо има 2 и повече страни....ако започнеш дълбаеш винаги можеш да изровиш и приложиш факти и доводи за едното и другото....теория на конспирацията е ясно че има, но според мен някой да се разрови и да извади лекарството за спин и алтернативата на бензина, а извънземните да пасат тревица....

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 08 яну 2007 10:43

andro_v написа:На колегите,на които са им интересни такива неща,предлагам сайта:
http://www.xnetbg.com/www/site/
И форума към него:
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php
Във форума има интересни статийки.Дали е вярно или не всеки сам решава за себе си.Има си и секция на НЛО и т.н.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... start=1035 - сетих се , че съм го пускал вече!!! :wink: :beer

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 08 яну 2007 10:46

vaskoto1 написа:разочаровах се малко и не го догледах!
free energy sorces, unknown to man propultion....
свидетелите е са ше ви обадят... и кво-сайтингс! ми аз тогава видях тва и тва и ше се закълна. мноо важно! нали имахте техническо инфо-къде е?
тва за мене е поредната спекулация с цел ако има нещо да се разкрие-ама дали има...
Гледай параламентарния контрол в петък по БНТ и ще повярваш!!! mhihi mhihi :stumm :stumm :stumm :stumm :stumm

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 08 яну 2007 11:04

веселин написа:[сетих се , че съм го пускал вече!!!

Аз пък съвсем случайно попаднах на този сайт преди време и се позачетох... :D

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 08 яну 2007 11:25

На мен пък ми е чудно как тия НЛО кацат само в САЩ?! Що не вземат веднъж да ми кацнат в двора, и да ми обадят тайната за тая free source energy?!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 08 яну 2007 11:38

За случаите от САЩ просто най-много се раздухва, снимат се филми и тн....Иначе и в Европа и по другите континенти "кацат".То от тия чинии вече нема въздушни коридори за гражданската авиация. :lol:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 08 яну 2007 12:28

Kozunak написа:За случаите от САЩ просто най-много се раздухва, снимат се филми и тн....Иначе и в Европа и по другите континенти "кацат".То от тия чинии вече нема въздушни коридори за гражданската авиация. :lol:

Аха... Ясно...
Явно всички правителства на всички държави са се наговорили да не казват нищо, за да не се научи за безкрайните възвращаеми източници на енергия :lol:

Като бяхме в обсерваторията в Рожен с Янко, пича каза, че откакто е построен телескопа, със всичката им налична техника, никога не са засичали НЛО. Чудно защо за това пише само по вестниците, а астрономите с всичката им техника досега не са успели да засекат нищо... Явно не гледат достатъчно х'американско кино :wink:

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Пон 08 яну 2007 13:31

ACCELERATOR написа:
Kozunak написа:За случаите от САЩ просто най-много се раздухва, снимат се филми и тн....Иначе и в Европа и по другите континенти "кацат".То от тия чинии вече нема въздушни коридори за гражданската авиация. :lol:

Аха... Ясно...
Явно всички правителства на всички държави са се наговорили да не казват нищо, за да не се научи за безкрайните възвращаеми източници на енергия :lol:

Като бяхме в обсерваторията в Рожен с Янко, пича каза, че откакто е построен телескопа, със всичката им налична техника, никога не са засичали НЛО. Чудно защо за това пише само по вестниците, а астрономите с всичката им техника досега не са успели да засекат нищо... Явно не гледат достатъчно х'американско кино :wink:

естествено ,че няма да кажат дори да са видяли...знаеш ли каква паника ще настъпи ако се разбере ,че има извънземни?!Нормално е да се крие...аз например не съм някакъв НЛО маниак но си мисля ,че не може да сме единствените разумни същества в цялата Галактика....ае стига...звучи смешно... :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”