Здравейте колеги нов съм в форума и, ще ме извинявате, ако не пиша в правилния раздел.
Имам проблем с Поло 1997 година 1,4, 101 коня 16 винтила. Като загрее на 90 градуса и щом го пусна на свободна и си мени оборотите постоянно от 1600 до 1800 и така постоянно без да спира. Като я изгася и изчакам малко се оправя за момент и после пак същата история. Не съм много запознат с Полотата понеже го купих наскоро. Какъв може да е проблема и евтино ли се оправя? Също така дочух, че страдали от скоростни кутии.
Благодаря за вниманието!
Поло 1,4 16V 101 к.с. 97 г. - Менящи се обороти
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Re: Менящи се обороти с Поло 1,4 16V 101 к.с. 97 г.
Въздух, прегледай си вакуумните маркучи, може и да е моторчето за празен ход, държи ли обороти студена или като пуснеш консуматори, гасне ли?
Изчисти си дросела, прегледай маркучите, където минават картерните изпарения, виж температурният датчик и си смени семеринга на скоростната кутия, това е слабо място и за това сменят скоростни кутии, изтича маслото от там, смеринга струва 5 лв., обаче празви поразии за много повече.
Успех колега!
Изчисти си дросела, прегледай маркучите, където минават картерните изпарения, виж температурният датчик и си смени семеринга на скоростната кутия, това е слабо място и за това сменят скоростни кутии, изтича маслото от там, смеринга струва 5 лв., обаче празви поразии за много повече.

Успех колега!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”