Пасат б5 1.8Т - проблем с климатика (включва се автоматично)
Пасат б5 1.8Т - проблем с климатика (включва се автоматично)
здравейте колата е пасат 1.8Т 1998г. , двигател AEB. Проблемът е следният : от както съм я купил ( грубо 2 месеца ) когато запаля или подам контакт на колата климатика се вкючва автоматично , което адски много ме дразни. Спирам го и след като я изгася независимо кога я паля или дам контакт климатика пак се включва. Някой има ли представа от какво може да бъде породено това ? Мерси предварително
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Re: Пасат б5 1.8Т - проблем с климатика (включва се автомати
Да кажем, че си с климатроник... Въпрос 1: Какво показва дисплеят като дадеш на контакт?
Въпрос 2: Като я изгасиш и после като я запалиш пак градусите връщат ли се на 22, независимо на колко си го настроил преди това?
Дай отговори на тия въпроси и така ще ти е описан проблема много по-добре, отколкото в момента. Че може и някой да ти помогне
Въпрос 2: Като я изгасиш и после като я запалиш пак градусите връщат ли се на 22, независимо на колко си го настроил преди това?
Дай отговори на тия въпроси и така ще ти е описан проблема много по-добре, отколкото в момента. Че може и някой да ти помогне

Да с климатроника съм. Когато подам контакт просто се включва , показва градусите ( нормален дисплей на включен климатик )
И като го изгася и като се включи пак не е на предишните градуси а си започва от 22 отново. Мерси
И като го изгася и като се включи пак не е на предишните градуси а си започва от 22 отново. Мерси
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Значи имаш проблем с помненето на настройките. Това, което ти се получава на теб се случва след като се изкарат буксите на климатроника и пак се вкарат. Забравя си всички настройки и се включва в автоматичен режим, 22 градуса и четвърта степен на вентилатора.
За мен ти е кофти постоянния плюс, но кой кабел е той, не мога да ти кажа към момента..
За мен ти е кофти постоянния плюс, но кой кабел е той, не мога да ти кажа към момента..
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
Провери предпазители - F10-40А; F8-5A; тези двата мисля че не са на бушониерата отстрани където са всички бушони а са под волана някъде в кората F25-30A този е където са всички отляво на таблото като отвориш вратата :)
Успех :)
Успех :)