проблем голф 3 1.6 AEK
проблем голф 3 1.6 AEK
колеги имам съмнение че гарнитурата на главата си е заминала но нищо не губя да дадете малко акъл.GOLF 3 1.6 AEK е колата губи ми за около 20 км над литър вода а никъде не виждам теч освен от ауспуха.За разхода на гориво адски много над 15,ще ви бъда благодарен да ми дадете вашето мнение.
Re: проблем голф 3 1.6 AEK
Трудно палене сутрин,издути маркучи,бяла пара от ауспуха,мокро или влажно казанче ,бяла свещ........
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Маслото на какъв хал е? (Цвят, ниво). Сваляш свещите, ако има измити - честито.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Свещите ще покажат къде е водата.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ako това са твоите свещи - нямаш пробила гарнитура.
Дебни за влажно под водната помпа и фланеца на термостата (най-честите при твоя мотор), както и за бледи следи от изпарен антифриз около пластмасовите фланци по главата.
Имай предвид, че при загрял мотор водата се изпарява практически мигновенно и не се вижда. Търси следи.
Относно разхода - личи и по свещите - много богата смес.
Като смесим двете неща - огледай много старателно около фланеца с термодатчика, дето върви дебелия маркуч към радиатора отпред.
Дебни за влажно под водната помпа и фланеца на термостата (най-честите при твоя мотор), както и за бледи следи от изпарен антифриз около пластмасовите фланци по главата.
Имай предвид, че при загрял мотор водата се изпарява практически мигновенно и не се вижда. Търси следи.
Относно разхода - личи и по свещите - много богата смес.
Като смесим двете неща - огледай много старателно около фланеца с термодатчика, дето върви дебелия маркуч към радиатора отпред.
имам лаптоп и хубав кабел за диагностика предполагам с него трябва да намаля горивото...някой знае ли къде точно се влиза и се променя горивото..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”