Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Харесвате ли "Шоуруум" по bTV?

Да, следя с интерес.
30
29%
Гледал съм го, но не ми харесва.
56
54%
Не съм го гледал никога.
18
17%

Общо гласове: 104
Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Нед 07 яну 2007 23:59

Ах как не съм я видял темата по рано.Това предаване не става повтарям НЕСТАВА.А защо не се направи едно читаво предаване
не някаква заемка а някое бългърско адекватно отговарящо на условията в БГ.А двамата паляци моментално да се изритат
:smackbum

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 08 яну 2007 0:07

don hose написа:Ах как не съм я видял темата по рано.Това предаване не става повтарям НЕСТАВА.А защо не се направи едно читаво предаване
не някаква заемка а някое бългърско адекватно отговарящо на условията в БГ.А двамата паляци моментално да се изритат
:smackbum

Направи го, колега, никой не те спира!

Типична българска черта е, да се плюе наред, без всъщност никой да си мърда пръста за нещо!

Ако имаш идея за по-добро предаване, не виждам какво те спира за да я реализираш! Хайде стига сте плюли!

Давайте да направим една анкета "Харесвате ли хейтърите?" да видим какъв ще е резултата?

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пон 08 яну 2007 1:14

Ако имаше истинска пийпълметрия, цялата тази тема нямаше да я има :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 08 яну 2007 2:17

Ludia написа:т'фа не е ли спам? :roll: :twisted:

не. по темата за шоурума е!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 08 яну 2007 8:10

Vlad777 написа:
Ludia написа:т'фа не е ли спам? :roll: :twisted:

не. по темата за шоурума е!

CRX Racing написа:
oSViRePql написа:
CRX Racing написа:
Li4o написа:
CRX Racing написа:Така и не видях "Салтото на Иван от Сблъсък"
:evil: :evil: :evil:

Салтото не е ли в предаването на 14 януари....

Е стига де. На 30.12 казаха, че ще го покажат. Днес пак казаха същото. Сега пък остава за 14-ти :evil: Аз съм на сватба пък тогава :053:

Ще ти го запишеме ако почерпиш по една домашарка :P

Това е най-лесно :beer

да, само че по другата тема за шоурума

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Пон 08 яну 2007 11:09

Не ми харесва - много шоу, малко ПОЛЕЗНА информация. Каквито са повечето продукции на bTV. Ама тя цялата телевизия вече е едно голямо шоу. Сигурно целта е да втълпят на зрителите си, че животът е шоу и the show must go on :lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 08 яну 2007 11:17

stil написа:Не ми харесва - много шоу, малко ПОЛЕЗНА информация. Каквито са повечето продукции на bTV. Ама тя цялата телевизия вече е едно голямо шоу. Сигурно целта е да втълпят на зрителите си, че животът е шоу и the show must go on :lol:

Това не е ли външна продукция?

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Пон 08 яну 2007 11:30

Сигурно е външна, но това няма значение. Телевизията определя рамката, т.е. какво да излъчва. Има си политика, цели...

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 08 яну 2007 11:42

^ :да:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 08 яну 2007 12:57

stil написа:Не ми харесва - много шоу, малко ПОЛЕЗНА информация. Каквито са повечето продукции на bTV. Ама тя цялата телевизия вече е едно голямо шоу. Сигурно целта е да втълпят на зрителите си, че животът е шоу и the show must go on :lol:

:да: Подкрепям!
Значи досега (обобщено) всички почти единодушно не харесват водещите. Не е важно като хора какви са, а дали се справят добре. След като са артисти, би трябвало да могат успешно да влязат във всякаква роля. Последното предаване го гледах внимателно, мислейки си за тази тема, и останах с някои впечатления:
1. Водещите изглежда нищо не разбират от автомобили. Дори и да е така, те като артисти би трябвало да могат да оставят обратното впечатление, и затова, че не се справят, поне половината вина е на сценаристите според мен.
2. Цялото предаване ме остави с впечатлението, като че ли се чудят как да запълнят тези само 30-ина минутки, че и по-малко (като махнеш рекламите). Много излишни (и глупави, малко в стил WS Teleshop) диалози м/у двамата водещи, прекалено дълго ми се стори и интервюто. В Top Gear могат да си го позволят, но там предаването не е 30 мин. все пак :wink:
Как на Иван Тенчев 3 часа не могат да му запушат устата да говори и да дава интересна и полезна информация, която слушам с интерес, и то за нещо специфично, като Ф1 (темата автомобили като цяло е много по-обширна), а 30-минутното Шоу Рум изглежда като изсмукано през пръстите?
3. От цялото предаване единствените интересни рубрики (за мен) са тези на Sir T. На него се крепи цялото предаване. Но и към него имам малко критика - малко трябва да поработи над "сценичното си присъствие" - т.е. малко по-свободен, да не е толкова скован. Но това идва с времето.
Дано авторите на предаването не приемат мнението ми като заяждане, опитвам се да бъда обективен :wink:

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Пон 08 яну 2007 13:01

Не съм го гледал досега!! :( Незнам за какво иде реч, само дочух как Иван от Сблъсък бил обърнал Дачия Логан по таван!!! :lol:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 08 яну 2007 13:35

Абе musura пиян ли си още или какво? Викаш на другите че плюят ама ти май на всички по мненията плюеш. Всеки има право да си пише каквото иска. :!: :!: :!: Има едно дето му викат лично мнение. :!: Не може всеки да се съобразява с твоите вижднаия. :!: Пък смятам че ти си човека който най-малко може да дава наклон на ..... на другите. :twisted: :evil:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 08 яну 2007 13:46

ACCELERATOR написа:Значи досега (обобщено) всички почти единодушно не харесват водещите. Не е важно като хора какви са, а дали се справят добре. След като са артисти, би трябвало да могат успешно да влязат във всякаква роля. Последното предаване го гледах внимателно, мислейки си за тази тема, и останах с някои впечатления:
1. Водещите изглежда нищо не разбират от автомобили. Дори и да е така, те като артисти би трябвало да могат да оставят обратното впечатление, и затова, че не се справят, поне половината вина е на сценаристите според мен.
2. Цялото предаване ме остави с впечатлението, като че ли се чудят как да запълнят тези само 30-ина минутки, че и по-малко (като махнеш рекламите). Много излишни (и глупави, малко в стил WS Teleshop) диалози м/у двамата водещи, прекалено дълго ми се стори и интервюто. В Top Gear могат да си го позволят, но там предаването не е 30 мин. все пак :wink:
Как на Иван Тенчев 3 часа не могат да му запушат устата да говори и да дава интересна и полезна информация, която слушам с интерес, и то за нещо специфично, като Ф1 (темата автомобили като цяло е много по-обширна), а 30-минутното Шоу Рум изглежда като изсмукано през пръстите?
3. От цялото предаване единствените интересни рубрики (за мен) са тези на Sir T. На него се крепи цялото предаване. Но и към него имам малко критика - малко трябва да поработи над "сценичното си присъствие" - т.е. малко по-свободен, да не е толкова скован. Но това идва с времето.
Дано авторите на предаването не приемат мнението ми като заяждане, опитвам се да бъда обективен :wink:

Хапсулютно, брат'чед!
Е нямаше да мога да се изразя толкова точно! Бих допълнил към Sir T, ако може (то от сценаристите зависи) да онагледява и в движение уроците си на края на предаването.

blacki написа:Абе musura пиян ли си още или ...

blacki, недей, братче! Не си прав в случая. :beer

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 08 яну 2007 14:17

ACCELERATOR написа:3. Но и към него имам малко критика - малко трябва да поработи над "сценичното си присъствие" - т.е. малко по-свободен, да не е толкова скован. Но това идва с времето.

ако ме беше видял на пилотното .. не можех да си кажа името! Пръчка от всякъде.
И аз имам критика към себе си, но се старая да подобра тази част. Аз нямам сценарии и това, което говоря го измислям в момента, колите, за които говоря е на базата на това, което знам и усещането придобито от обиколки по пистата. Събира ми се да карам (бързо), да говоря правилно (да не лющя акцент), да кажа това, което знам максималко кратко и точно, да редя смислени изречения .. та забравям за поведението съвсем. Пък и не съм първа хубост :D
Не е лесно да знаете :oops:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 08 яну 2007 14:23

radotom написа:Бих допълнил към Sir T, ако може (то от сценаристите зависи) да онагледява и в движение уроците си на края на предаването.

до сега беше повече като теория, скоро ще започнат упражнениица .. :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”