Тъи и с таз тема глупоста ти продължава, всеки я чете стана 90% че няма да мине поне да беше спестил марката и сервиза .
Иначе ако искаш да правиш и за в бъдеще тези магарии като не ти се дават пари за гаранционно сменяш масло отиваш на горубляне и ти въртят километража малко над което е било в оторизириня.И така далаверата двойна.Така като тръгнеш да се отървеш от служебния таралясник на 300000+ км, а на таблото пише 120000 примерно новия собственик проверява при вносителя и всичко е ок на толкова си е.В Страната на неограничените възможности това си е законно за разлика от германия .
Смяна на масла и филтри по време на гаранция
- lubecku
- Автомобил: mk3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Re: Смяна на масла и филтри по време на гаранция
Какво повече ще направят в дачия за колата от мен, монтирал съм оригинални филтри купени от тях и съм налял масло две класи над техният елф, въпроса е принципен , замисли се въобще нормално ли е на 28 000 км да изгори бензинова помпа, и единственният филтриращ елемент в колата да е цедката на самата помпа ?
Условията им по гаранцията са куци и в ущърб на собственика по всякакъв начин не ме кара да се чувствам по добре, но и ни най млко виновен !
Условията им по гаранцията са куци и в ущърб на собственика по всякакъв начин не ме кара да се чувствам по добре, но и ни най млко виновен !
за съжаление тези неща са си консуматив на всяка кола и почти няма значение каква е марката на колата, в крайна сметка за да е филма пълен може да си смениш сам и бензиновата помпа (едва ли е много скъпа) и да не се занимаваш изобщо със сервиза, така и така си почнал-карай до край, А темата за официалните сервизи е много много дълга и ако почна такива ХВАЛЕБСТВИЯ и такива БЛАГОДАРНОСТИ ще има по адрес на Еуратек че клавиатурата направо ще подпуши, Модераторите обаче няма да са възхитени от речника който ще ползвам и ще се сдобия със чисто ново наказание поради неспазване на добрия тон, Това обаче не променя факта че смяната на масло в неоторизиран сервиз си е нарушение на правилата и те съветвам най-искренно да не го правиш отново защото помпата е нищо в сравнение със други повреди от който
свят яе ти се завие

Колега това са условията за да ти важи гаранцията на автомобила, вносителя от това плаща заплати на работниците в оторизирания сервиз, ако не искаш гаранция си правиш както си почнал. Иначе чисто нова помпа оригинална ако ще и на ферари мога да я изгоря за примерно 30 мин .Карам си с 1л бензин и си свиркам докато се скапе. Бих те посъветвал да помолиш модераторите да затрият темата докато не са те усетили вносителите и да пиеш студена вода с гаранцията на закупения от теб автомобил.Ни КЗП ще ти помогне ни съд ако имаш по сериозен проблем за напред.
П.п Има и по безмислено условие примерно за техника купил си си 50 инчова плазма и си пази кашона докато изтече гаранцията в апартамента , хептен безобидно но могат да ти откажат гаранция.
П.п Има и по безмислено условие примерно за техника купил си си 50 инчова плазма и си пази кашона докато изтече гаранцията в апартамента , хептен безобидно но могат да ти откажат гаранция.
- lubecku
- Автомобил: mk3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Моля модераторите да изтрият темата !
stefan4o написа:Как ще сменяш масло и филтри на гаранционна кола, колегаНие за нашите за изгоряла крушка ходим до официалния сервиз ти консумативи сменяваш
На някои хора им идват повечко парите.Няма лошо.На моя VW-UP...същият този които спечелих на феста през 2013г смяна на масло със 3 филтъра ми заковаха цена от 300лв във Порше Изток.Еми не е никак малка цена за този 1.0 мотор и 60к.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Примерът ти не е уместен. Ако тая кола ти е служебна или си броил парите за нея няма да си на това мнение. Не мога да разбера как ще прецакаш гаранция на нова кола за да спестиш едни 100 лева 

- lent
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Примерът ти не е уместен. Ако тая кола ти е служебна или си броил парите за нея няма да си на това мнение. Не мога да разбера как ще прецакаш гаранция на нова кола за да спестиш едни 100 лева
Особено в днешни дни с качеството на новите автомобили,които много често дават дефекти още в гаранционния срок,и то не евтини.

stefan4o написа:Примерът ти не е уместен. Ако тая кола ти е служебна или си броил парите за нея няма да си на това мнение. Не мога да разбера как ще прецакаш гаранция на нова кола за да спестиш едни 100 лева
Ами, много лесно.Заглеждам се по Дъстер, с идеята да го взема и да си правя аз по него всичко.Не искам да знам ни за фирмени сервизи, ни дявол.Каквото излезе, ще си го поема и това е

- lent
- Автомобил:
- Двигател:
Няма лошо,щом имаш възможността да си позволиш лукса да нямаш гаранция на една сравнително не много евтина вещ,пък било то не кола,а Дачия - Д(р)ъстър.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”