Проблем с PC-то
Проблем с PC-то
Здравейте,искам да попитам дали можете да ми помогнете за компиутара....проблема ми е,че веднага след вклиучването той гасне смисъл..вклиучвам го изписва си там за биос...стои малко и изгасва :Х ,а вече второто вклиучване държи 3-4 секунди и после даже и не показва нищо ;/ ,искам да кажа,че компиутара няма операционна система как да му я кача като дори не мога да го задържа без да изгасне... :( ,иначе хард диска е 500 гб...дъното асрок....рамта е 1,5 гб....3,5 гхз....а захранваннето е 300 волта...помагайте и не ми казвайте,че компа е слаб колкото толкова :(
Последна промяна от Pichaga на Сря 30 апр 2014 19:42, променено общо 1 път.
Причина: 300 watt
Причина: 300 watt
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: Проблем с PC-то
Останах с впечатление, че ти е нов компютърът... И че надали имаш толкова познания, че да го отваряш и да бърникаш по компонентите му (още повече ако е в гаранция).
Поради това по-добре иди в сервиз, тук трудно ще може да разгадаем проблема ти, понеже вероятности много - дефектен хардуер, разкачени кабели, несъвместимост м/у чарковете...
Успех!
П.п. Няма да е лошо и да пишеш правилно...
Поради това по-добре иди в сервиз, тук трудно ще може да разгадаем проблема ти, понеже вероятности много - дефектен хардуер, разкачени кабели, несъвместимост м/у чарковете...
Успех!
П.п. Няма да е лошо и да пишеш правилно...
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
И научи азбуката...има една буква Ю ,която ти се губи.
- vanbo
- Автомобил: Passat 3 TDI
- Двигател: 1. 6 SB 1992
Ако си на моите години, не пипай нищо, както казаха момчетата по- горе...Само ще влошиш нещата - младите са на светлинни години пред нас в това отношение. Но като ти четем написаното във форума, можем да останем с впечатлението, че си прекалено малък или си го намерил /случайно.../. Все не мога да повярвам, че захранването му е 300 волта - да не гледаш мощността на захранващия блок? Малка ми се вижда за тези параметри на компЮтъра ти. И не е задължително, както говорите във вашият край, така да изписваш и думите.Не се обиждай,нищо лично - нов си, но ще видиш, че тук хората са добронамерени...
Като нямаш операционна система, какво очакваш да тръгне. Влиза се в биоса, настройва се да буутва от CD-то, в което предварително си поставил инсталационен диск с операционна система. Но като чета мнението ти по-добре го дай на някой да ти инсталира операционна система.
Поздрави.
Поздрави.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И аз май бих предложил да се занесе машината на хора, които знаят какво правят. Иначе ако някой познат ти сложи на флашка Linux, ще може да стартира с него без инсталация да видиш дали всичко работи както трябва в конфигурацията.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
И как ще се научи, като не пробва? Няма да изстрелва американска космическа совалка, а ще инсталира пиратски уиндоус.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”