Bai Sando написа:...като я погледнеш от страни и се губи линията с черния нож и сивите прагове.
+1
Bai Sando написа:...като я погледнеш от страни и се губи линията с черния нож и сивите прагове.
 ) и с интерес следя темата ти ,  за идея  ,мнение и т.н.Важното е да го правиш на теб да ти хареса и с времето другите ще го харесат.Винаги ще има критики упреци (всеки има различен вкус) ,но са важна част от всяко ново начинание.Пожелавам ти безаварийни километри и всичко което си намислил да стане реалност Успех
 ) и с интерес следя темата ти ,  за идея  ,мнение и т.н.Важното е да го правиш на теб да ти хареса и с времето другите ще го харесат.Винаги ще има критики упреци (всеки има различен вкус) ,но са важна част от всяко ново начинание.Пожелавам ти безаварийни километри и всичко което си намислил да стане реалност Успех   .
 .
 След широкият нож и веждата на предният капак,реших да се пооборудвам за Крушуна малко. Направих малко поръчки оттук оттам и се стигна до гаража на едно аверче
  След широкият нож и веждата на предният капак,реших да се пооборудвам за Крушуна малко. Направих малко поръчки оттук оттам и се стигна до гаража на едно аверче  .Последва махане на фарове и маска
 .Последва махане на фарове и маска  за да се заменят с тези придобивки
 за да се заменят с тези придобивки  А именно Angel eyes от FK и решетка без емблема.От решетката несъм много очарован,но за сега става. Bad girl <3
 А именно Angel eyes от FK и решетка без емблема.От решетката несъм много очарован,но за сега става. Bad girl <3  Замених и фолиото на предното стъкло с малко по дълго.(дойде около 2-3 пръста надолу) Понеже диодните ленти се бяха прекъснали и се заиграх и с тях.Вече всичко е 6.
 Замених и фолиото на предното стъкло с малко по дълго.(дойде около 2-3 пръста надолу) Понеже диодните ленти се бяха прекъснали и се заиграх и с тях.Вече всичко е 6. 
  И тогава прозвях...за жалост нямах нито едно кабелче за халогени и всичко свързано с тях трябваше да започне от нула.Реших вместо това да си взема 2 бленди и да ги затъмня плюс мигачите.(Добре че свалих мигачите да ги затъмня за да открия че крушката на десният мигач е изгоряла
 И тогава прозвях...за жалост нямах нито едно кабелче за халогени и всичко свързано с тях трябваше да започне от нула.Реших вместо това да си взема 2 бленди и да ги затъмня плюс мигачите.(Добре че свалих мигачите да ги затъмня за да открия че крушката на десният мигач е изгоряла   )
  )  
  Освен всички тези придобивки сложих и крило от GTI на задното стъкло,но нямам снимки от него за жалост.За удобство и гъзарийка сложих диод в пепелника и барчето.
 Освен всички тези придобивки сложих и крило от GTI на задното стъкло,но нямам снимки от него за жалост.За удобство и гъзарийка сложих диод в пепелника и барчето.  А с колегите "светулки" така прекарваме вечерите.
 А с колегите "светулки" така прекарваме вечерите.  Две голфчета със син и червен неон и 2 пежа с бял и зелен неон в редичка обикалят улиците вечер
 Две голфчета със син и червен неон и 2 пежа с бял и зелен неон в редичка обикалят улиците вечер 

Обикалях из колите на Крушуна,ама дали щот "нащо сфраче най-убаво граче" моята кола най ми харесваше.Имаше добри коли,спор няма,ама ходя къде ходя и все се врътна и щракна моята
 Обикалях из колите на Крушуна,ама дали щот "нащо сфраче най-убаво граче" моята кола най ми харесваше.Имаше добри коли,спор няма,ама ходя къде ходя и все се врътна и щракна моята   Ето ги и TVWLR
  Ето ги и TVWLR   И на път за дома
 И на път за дома  Тези дни ако е рекъл Господ може да има още нещо,ако ли не това ще е за Калояново. Поздрави
 Тези дни ако е рекъл Господ може да има още нещо,ако ли не това ще е за Калояново. Поздрави 

И така в неделя се прибрах за 3 часа и се почнаха тревоги от страна на родители и приятели,но ги успокойх че всичко ще се оправи.Речено-сторено.
   И така в неделя се прибрах за 3 часа и се почнаха тревоги от страна на родители и приятели,но ги успокойх че всичко ще се оправи.Речено-сторено.

Следват нови джанти,най-вероятно 15ки (стига с тези 14ки съм се влачил).Ааа замалко да забравя,но то и на снимките се вижда,че вече съм с новата колекция на VWclub.bg лайстни за номер.
  Следват нови джанти,най-вероятно 15ки (стига с тези 14ки съм се влачил).Ааа замалко да забравя,но то и на снимките се вижда,че вече съм с новата колекция на VWclub.bg лайстни за номер.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта