това да не е москвич
Кой бензин е по-добър - 95 или 98
vasstop написа:...95 V-Power от Shell - леле мале, като спънато магаре е... ужас!!!
На празни обороти вибрира и се тресе като Икарус от градския транспорт, бе трагедия. За бога хора - не наливайте...
... в Shell!
..ма сигурно зависи откъде сипеш - VW_FEN
 - Автомобил:
 - Двигател:

Напоследък и аз не съм с много добро мнение за Shell и V-power 95...  преди беше добре, но като сипах миналата седмица, колата беше като спъната. Повече от шел не сипвам. Тук сега при нас направиха и още една - Опет май се казва, не съм я пробвал. Поне изборът е голям. Като не ме кефи едната, отивам на другите.

- ivodemirov
 - Автомобил: VW Golf
 - Двигател: CFFB 2010

Миналата седмица заредих 15литра VPower95 от Shell в Младост 2....леле казвам ви честно едвам запалих на другия ден, а времето беше топло, някъде около +3 градуса, ужас!!! Затова си зареждам винаги от Лукойл 95 и нямам никакви проблеми-тая сутрин беше -11 градуса и колата си запали от раз.
Все съм си мислел някой път да взема в една бутилка бензин от Shell и да го дам в лаборатория за изследване, всъщност май че на самите бензиностанции се предлага тая услуга, ама досега никой не съм чувал някой да го прави. Ако някой го е пробвал, моля нека сподели във форума.

Все съм си мислел някой път да взема в една бутилка бензин от Shell и да го дам в лаборатория за изследване, всъщност май че на самите бензиностанции се предлага тая услуга, ама досега никой не съм чувал някой да го прави. Ако някой го е пробвал, моля нека сподели във форума.
- jettro
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

Мисля, че тук му е мястото да поговорим и за добавките за бензин. Някой ползвали ги тези неща? В магазина от който си пазарувам за колата е пълно с добавки, за очистване на нагар, за повишаване на октановото число на бензина и т.н. 
Питам защото си говорихме с приятел който работи в Shell и той казва че бензините V-Power са си както обикновените но като ги доставят по бинзиностанциите им сипват някаква добавка.

Питам защото си говорихме с приятел който работи в Shell и той казва че бензините V-Power са си както обикновените но като ги доставят по бинзиностанциите им сипват някаква добавка.
- jettro
 - Автомобил:
 - Двигател:
 - Контакти:

VW_FEN написа:Аз миналата седмица гледам по TV-то някакви реклами на STP... и се чудя, дали да не сипя някой път... ама ако са ментаци става кофти...
Да бе и аз за това питам, реклами много, ефекта дето ти представят еее.....и що да си купувам нова кола....ама дали е вярно. Но има много добавки на Шел, Валволин и т.н. дето би трябвало да имат ефект.Ако някой е пробвал и доволен от нещо да каже....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”