Очертава се да купувам нов плеър за колата.
До сега бях с едно Neo ccr9600mp3 и дрънкаше доволно.
Но сега съм решил като ще давам пари да е за някаква по-свястна марка.
Новото трябва да има USB (удобен ми беше слота за карта, но сега отиваме на големи пари), CD - 3 пъти в годината го ползвах, така че може и без него.
Tърся нещо евтино за да не се чудя дали ще ми счупят някой прозорец за едното CD.
За сега гледам има с и без CD м/у 100 и 150 лв. Но това пък са най-ниския клас (т.е. хубаво си е да е ново и с гаранция, за която трябва монтаж в техен сервиз и още 15-20 лв.).
И затова си мисля да се оглеждам за 2-ра ръка до към 70-80 лв. +/-.
И ако може да помогнете с мнение за различни марки и модели ще съм ви много благодарен. Главното което ме интересува е надежност и качеството на звукът.

Избор на евтин плеър
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на евтин плеър
Pioneer.
Ще кара дълго.
Sony също карат дълго, на на Pioneer им засилват повече ниските честоти, така че да се харесат повече на масовия потребител.
Ще кара дълго.
Sony също карат дълго, на на Pioneer им засилват повече ниските честоти, така че да се харесат повече на масовия потребител.
Благодаря ви.
А вчера минах през един магазин да ги чуя
Pioneer - имаше по-хубави ниски честоти, както каза andro_ (не мога да кажа по-силни ли бяха, но определено извади по-мек и приятен в ниските)
Sony - по-чист и ясен звук + това че usb-то не е на панела
Сега само се чудя как ще свирнат на фабричните говорители на голф 4 и дали сонито може да се доближи до ниските на пайнера?
Поне не бързам и може да излезе нещо хуаво и втора ръка.
А вчера минах през един магазин да ги чуя
Pioneer - имаше по-хубави ниски честоти, както каза andro_ (не мога да кажа по-силни ли бяха, но определено извади по-мек и приятен в ниските)
Sony - по-чист и ясен звук + това че usb-то не е на панела
Сега само се чудя как ще свирнат на фабричните говорители на голф 4 и дали сонито може да се доближи до ниските на пайнера?
Поне не бързам и може да излезе нещо хуаво и втора ръка.
- audio_mania_max
- Автомобил:
- Двигател:
По-добре ползвай промоцията на Kenwood в Техномаркет:
http://www.technomarket.bg/products/09135360/kenwood-kmm-100ry
За 99 лева получаваш плейър, който чете FLAC-ове, а като свирене и изработка е далеч над ширпотребата от Pioneer или Sony!
http://www.technomarket.bg/products/09135360/kenwood-kmm-100ry
За 99 лева получаваш плейър, който чете FLAC-ове, а като свирене и изработка е далеч над ширпотребата от Pioneer или Sony!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”