FUN
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: FUN
Ис дис а рийбок ор а найк

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Не "Ръгна" скорост R - ракета

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е видяно в нета, но е за тук:
Вчера...качвам се в самолет на "България еър"...пред мен по пътеката върви бавно група от две
блондинки, внимателно оглеждат всяка празна седалка и продължават нататък...някъде по средата на самолета задават на някакъв вече седящ пасажер следния въпрос:
"ИзвинетИ, тез сИдалки ЗапазИни ли сЪ?" Човекът ги изглежда недоумяващо и отговаря нещо в смисъл "Ко?Не." при което едната се плесва по челото: "Олиии, ми ний мислихмИ, че хорЪтЪ сЪ си наслагали бутилкитИ с водЪ да си ги запазят и си ги подминавамИ досИга...", при което, чак тогава забелязвайки оставените от стюардесите на всяка седалка бутилки минерална вода правя връзката с модата по нашето Черноморие да се ограждат паркоместа с туби и ме напушва един смях...

Вчера...качвам се в самолет на "България еър"...пред мен по пътеката върви бавно група от две

"ИзвинетИ, тез сИдалки ЗапазИни ли сЪ?" Човекът ги изглежда недоумяващо и отговаря нещо в смисъл "Ко?Не." при което едната се плесва по челото: "Олиии, ми ний мислихмИ, че хорЪтЪ сЪ си наслагали бутилкитИ с водЪ да си ги запазят и си ги подминавамИ досИга...", при което, чак тогава забелязвайки оставените от стюардесите на всяка седалка бутилки минерална вода правя връзката с модата по нашето Черноморие да се ограждат паркоместа с туби и ме напушва един смях...

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
FAIL! Ou Shit

Върни се в “ОФФ-Топик - други”