пасат б5 афн предварение
пасат б5 афн предварение
здравейте колеги колата ми е в предварение<пасат афн 98г>та доста изчетох но никаде не намерих точно как се корегира то сащо и милиграмите интересуваме точно с кое от гнп-то какво се прави може линк пак ще ми сварши работа приемам и мнения
Последна промяна от qskatavw на Пон 05 май 2014 7:15, променено общо 1 път.
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат б5 афн предверие
Уточни се по -точно.
- dispatch
- Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
- Двигател: CBBB DSG6 02Е
Може би става на въпрос за предварение... иначе все едно става на въпрос за апартамент
Извинявам се.Гнп-то е в предверение на ваг кома показва доста над зелената линия иnначе се усамних че има нещо след като се увеличиха вибрациите взе да пуши и кога пали от четварт кога не в общи линии е това
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат б5 афн предварение
Направи я центровката както трябва,но има вероятност да почне да пали колата малко по трудно.
Ако знаех как се прави центровка вече щях да съм е направил и поради тази причина пуснах темата пробвах да разхлабя гайката през ролката и да го завартя но нещо не ми се получава
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Обърках се колега , коя гайка си разхлабвал ? ГНП-ето е с прорези , не става само с една гайка да се разхлаби , за да се мръдне помпата .
На ролката на гнп-то има отвори през по големия отвор се достига до гайката а зо другата от към на помпата страната това е което направих
-
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: AHF
колега гайките са две от страната на колелото на гнп-то и има един болт отзад на помпата трябва да ги разхабиш всички и тогава може да местиш помпата
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Аз да попитам нещо че не ми стана ясно,а то е колега имаш ли лаптоп с инсталиран Ваг Ком,а и можещ ли да работиш с тази програма ???
да колега имам кабел и на загрят двигател до работна темп. показва мнооого над залената черта,нече разбирам много от тази програма просто за някои работи знам каде да влена както в случая TDI TIMING и в крайна сметка някои ще обясни ли какво трябва да направя и да приклучваме моля
-
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: AHF
колега разхлабваш гайките и болтовете и местиш самата помпа,за целта трябва колата да е загряла на 90 градуса закачаш я на vag com и гледаш графиката
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
qskatavw написа:да колега имам кабел и на загрят двигател до работна темп. показва мнооого над залената черта,нече разбирам много от тази програма просто за някои работи знам каде да влена както в случая TDI TIMING и в крайна сметка някои ще обясни ли какво трябва да направя и да приклучваме моля
Тогава колега щом имам нужните неща ще се справиш.
Та ти бъркаш само с колелото което се върти,другото за болтовете е така както си го написал.
При теб /на този двигател/не се върти колелото на ГНП-то,а се мести самата помпа.Разхлабваш болтовете,мушкаш нещо/аз го правя с щанга/ между блока и ГНП-то и натискаш помпата.По този начин тя се мести.Ако има още нещо което не ти е ясно питай

Върни се в “Дизелови агрегати”