Здравеите, това е първия ми пост във този форум и понеже виждам че сте обсъждали подобен проблем се обръщам към вас с надежда да ми помогнете. Имам два въпроса.
1.Изчетах всички теми свързани със зануляване на сервизния километраж, но тъи като нямам отделен бутон за настройка на часовника немога да приложа описаното от вас. Пролема е също във чигането на INSP съобщение. Колата е Поло 2002 година и е с борд компютър. Часовника не е отделен, а го показва като функция на бордкомпютъра.
2.И тъй като искам да си сверя и часовника, а отделно копче няма вторият ми въпрос е как да го сверя?
Благодаря предварително.

Два въпроса
- cholaka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Два въпроса
Последна промяна от cholaka на Пон 08 яну 2007 17:24, променено общо 3 пъти.
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошъл и от мен!
Дано форумът ти бъде полезен, в което не се съмнявам..
По въпроса ти- мисля, че имаше такива таблици, където са описани видовете настройки.../поне за Голфа знам, че има../ , но за съжаление не мога да ти бъда полезна с конкретна информация. Сигурна съм, обаче че тук има хора, които са на ясно с тези неща.

Дано форумът ти бъде полезен, в което не се съмнявам..

По въпроса ти- мисля, че имаше такива таблици, където са описани видовете настройки.../поне за Голфа знам, че има../ , но за съжаление не мога да ти бъда полезна с конкретна информация. Сигурна съм, обаче че тук има хора, които са на ясно с тези неща.

- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въобще не е проблем!!
Ето темата. Моето мнение с цитат на колегата plemon е последното. Може и да не ти свърши работа, но не пречи да опиташ. При мене часовникът се настройва от 2 копченца замаскирани като декоративни винтчерта от 2-те страни на циферблата на оборотомера.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... p&start=30
Ето темата. Моето мнение с цитат на колегата plemon е последното. Може и да не ти свърши работа, но не пречи да опиташ. При мене часовникът се настройва от 2 копченца замаскирани като декоративни винтчерта от 2-те страни на циферблата на оборотомера.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... p&start=30
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”