Избор на къртач
-
- Автомобил:
- Двигател:
Избор на къртач
Налага ми се да зема един къртач за дребни ремонти за разбиване на плочи стени малко ще се ползвъ но да имам под ръка един даите някакви параметри на машината от среден клас ще е да ми върши работа .
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на къртач
Ценова рамка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
до 200 лева
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Преди 4-5 години и на мен така ми се наложи да купя някакъв перфоратор ей така да имам под ръка за дребни ремонти, в Практикер имаше промоция на Blakc&Decker за 160лв.и го взех.Машината е с удар 1.6J който е доста слаб и става само за дупчене и събаряне на плочки!
От тогава до ден днешен се опитвам да я счупя и не мога ...
направих един частичен ремонт на къщата, след него цялостен вътрешен, бъркам с нея лепило, бъркам пясък и цимент, къртя каквото ми падне и тя все още работи
Та въпреки че са долни китайски ментета, и нямат нищо общо със старите B&D машини, в този ценови диапазон бих ти препоръчал перфоратор от тази марка!
Инъче марката инструменти на която съм заложил е Макита, и до момента нямам никакви оплаквания от техните машини
От тогава до ден днешен се опитвам да я счупя и не мога ...

Та въпреки че са долни китайски ментета, и нямат нищо общо със старите B&D машини, в този ценови диапазон бих ти препоръчал перфоратор от тази марка!
Инъче марката инструменти на която съм заложил е Макита, и до момента нямам никакви оплаквания от техните машини

Последна промяна от forski на Пон 05 май 2014 18:04, променено общо 1 път.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Плочи стени
уточни какво имаш предвид-плочи -таванни,подови предполагам бетонни.Стени какви ако са бетонни вземи си къртач със възможно най силния удар J.За панелка от старите бош най големия който имат за стени ще върши работа.
Понеже сме писали едновременно с колегата над мен да уточня-не бъркайте перфоратор със къртач нямат нищо общо

Понеже сме писали едновременно с колегата над мен да уточня-не бъркайте перфоратор със къртач нямат нищо общо

-
- Автомобил:
- Двигател:
намерих идеален
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
какъв, давай да го видим ? 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Е, после ще има тема "Измамиха ме, продадоха ми скапано Канго!" 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Тъкмо щях да пиша същото :) това Канго отдавна си е изкарало парите. Ударно пробивна техника се купува само нова с гаранция или от приятел, казвам го защото съм патил вече. Не се мами на ниските цени от olx. Виж onlinemashini в гугла и ще ще си намериш нещо. Марка Skil не са лоши, или зелен Bosch. Black&Decker малко на кантар, има сполучливи има и ментета. Заложи на гаранцията.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Дали ще е грешка , да се купи еНо Лид'лско , поне като "брадяса" им го носиш с касовия бон и онез да се спасяват
П.п. аз съм със син Бош , купен от немско , редовно си го ползвам , никакви проблеми до ден-днешен . Бих го препоръчал , но е извън ценовата рамка .
Упс... тя темата била за къртач
не знам какво се предлага за до 200лв , т.е. знам де , исках да кажа - нищо свястно или ще е ментак , или с приключил ресурс . Предполагам се търси нещо над 15-ина джаула удар ? Така , като чета какво ще се разбива с него...

П.п. аз съм със син Бош , купен от немско , редовно си го ползвам , никакви проблеми до ден-днешен . Бих го препоръчал , но е извън ценовата рамка .
Упс... тя темата била за къртач

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
При този бюджет по-добре търси втора употреба. Ако ще купуваш нова,все едно каква машина ще вземеш,така или иначе няма да си доволен.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
А пък ако ще е толкова рядко ползването то се замисли за машина под наем.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
popoleka написа:http://olx.bg/krtach-profesionalen-top-tsena-i47587641
И с този шестостенен захват на шилата като си ги купиш и се спомине кангото какво ще ги правиш като вече всичко е на SDS !?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мъжаги тоя така го сложих да закрия темата когато исках съвет нямаше никои сега вече почвате с критиките купих от заложна къща бош може би е краден но ми дадоха гаранция и веле влиза в деиствие живи и здрави
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”