Мнение за Лог на 3ти и 11 канал
-
- Автомобил: VW Golf III 2.0 8V
- Двигател: AGG
Re: Мнение за Лог на 3ти и 11 канал
Колега ако не си правил досега турбина по добре не се захващай сам !!!! Ако имаш интерес ми пиши на лично ще измислим нещо 

- hip-hopotam
- Автомобил:
- Двигател:
Човеко стига с тази долнопробната реклама на сервиза,поне малко с акъл ги прави тези работи.
В едната тема се правиш на клиент доволен от сервиза в следващата тема се изявяваш като едва ли не собственик на сервиза.
В едната тема се правиш на клиент доволен от сервиза в следващата тема се изявяваш като едва ли не собственик на сервиза.
-
Значи аз работя в "гаражно сервизче" и мога да му оправя на момчето турбината , но всички дизели ги карам в Супер Дизел за диагностика и евентуален ремонт . Познавам целия персонал там и знам за какво става дума и много се дразня на коментари на хора който и бъкел си нямат представа от това което пишат а препредават някаква информация която са прочели или чули от някои като тях . Имам много клиенти който са обиколили половин София и никой не е могъл да им оправи колата отиват там и за някакво нула време са готови . А на момчетата им правя реклама защото българина когато е недоволен от нещо ще го чуе арменския поп , а когато са му свършили работа си траика .
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Супер Дизел откога са толкова в час със ПД моторите.
На колата и е блокирал /изгнил/ актуатора и е леко запекла геометрията, която според мен след смяна на актуатора ще се раздвижи и няма да има проблем.
На колата и е блокирал /изгнил/ актуатора и е леко запекла геометрията, която според мен след смяна на актуатора ще се раздвижи и няма да има проблем.
-
Ами доколкото знам тези за колите не ги ремонтират . Само ги проверяват дали работят и дали влизат в норми . Ремонта на една помпа дюза излиза почти колкото една нова и няма смисъл . Или взимаш нова или търсиш здрава втора употреба . Ремонтират камионски помпи дюзи , механични редови и роторни , електонни редови и роторни и комън рейл системи .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Супер Дизел ремонтират не само дюзи,но и помпи,които не могат ада закарат даден автомобил до Искания и да го приберат отново до България и там се налага да му слагат ново ГНП за скромната сума от 2680еуро.Продават дюзи Denso за рециклирани,а те са по-мизерни от старите,които са свалени от колата ,а и на всичкото отгоре двете от тях не работиха.От Супер дизел как може да чуеш хубави отзиви като са некадърни? Ако от 100 клиента има и 20 доволни е много,за разлика от другите сервизи. Но нали както казваш сам това е БЪЛГАРИЯ-всеки си изтъква неговото като най-добро и затова сме на този ред.Как може да ремонтирате ГНП за Пасат 2,5 ТДИ електроника и да измислит еоще куп механични части,да му вземете на клиента 750 лв и да изкара 3400км и да здаде богу дух тотално.Ако работит ес джамбази и им работите на по ниска цена всички ще са доволни,защото на тях им трябва да изкарат по 20-30км докато се продаде и после не го вълнува какво става.
Айде стига се хвалете и оставете клиентите да ви похвалят малко ако има защо де

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги пасатора е доста муден,наравих логове,може ли за мнение къде е проблема?Мотора е АФН 110к.с 1997г
- Прикачени файлове
-
- LOG-01-003-3.xls
- (20.5 KиБ) Свален 233 пъти
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
slavi77_bs написа:Колеги пасатора е доста муден,наравих логове,може ли за мнение къде е проблема?Мотора е АФН 110к.с 1997г
Добре е колега за стокова кола.Нищо притеснително невиждам,затова няма да коментирам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо не дърпа затова направих логове,не е както преди,дюзите са на 0,40 0,63 0,85,адвансора е на 2,8% макар,че някой път сякаш се мени.Мерси все пак
-
red.devilll написа:Супер Дизел ремонтират не само дюзи,но и помпи,които не могат ада закарат даден автомобил до Искания и да го приберат отново до България и там се налага да му слагат ново ГНП за скромната сума от 2680еуро.Продават дюзи Denso за рециклирани,а те са по-мизерни от старите,които са свалени от колата ,а и на всичкото отгоре двете от тях не работиха.От Супер дизел как може да чуеш хубави отзиви като са некадърни? Ако от 100 клиента има и 20 доволни е много,за разлика от другите сервизи. Но нали както казваш сам това е БЪЛГАРИЯ-всеки си изтъква неговото като най-добро и затова сме на този ред.Как може да ремонтирате ГНП за Пасат 2,5 ТДИ електроника и да измислит еоще куп механични части,да му вземете на клиента 750 лв и да изкара 3400км и да здаде богу дух тотално.Ако работит ес джамбази и им работите на по ниска цена всички ще са доволни,защото на тях им трябва да изкарат по 20-30км докато се продаде и после не го вълнува какво става.
Колега за това има гаранция (1 година) и ако повредата е гаранционна се ремонтира за сметка на сервиза ! Ти си в правото си да отидеш и да те компенсират . А ако не си го направил постъпката ти е глупава или това което пишеш по-горе са някакви съчинения .
-
- Автомобил:
- Двигател:
А като ремонтираната помпа с гаранция се счупи в чужбина както и стана какво правим,а "Умник"????????
Като си купиш рециклирани дюзи за Пежо 407 2000куб 136 коня,а те са по-мизерни и от тези,които сваляме какво ще кажеш,а "Умник". Два дни търсят причината къде ли не за да не върнат на клиента парите и накрая запознат ли си какво стана? Ако не си аз мога да те запозная.Не можаха да му намерят други дюзи и му върнаха парите,но знаеш ли как?Колегиално
-спряха му 200лв за това ,че ви карал дюзите-да ви таковам и фирмата и майсторите, да ви таковам и Супер дизела.За мен лично сервиз супер дизел е съвкупност от некадърници. Знаем ,че в България всеки се хвали ,ако няма кой поне той да е. Стига сте се хвалили останете това на доволните клиенти ако има такива де.
Никог аза нищо на света не бих препоръчал този некадърен сервиз на познат или приятел
Като си купиш рециклирани дюзи за Пежо 407 2000куб 136 коня,а те са по-мизерни и от тези,които сваляме какво ще кажеш,а "Умник". Два дни търсят причината къде ли не за да не върнат на клиента парите и накрая запознат ли си какво стана? Ако не си аз мога да те запозная.Не можаха да му намерят други дюзи и му върнаха парите,но знаеш ли как?Колегиално

Никог аза нищо на света не бих препоръчал този некадърен сервиз на познат или приятел
Върни се в “Дизелови агрегати”