Та карам си днес по Витошка, пред бившето кино "П.Берон" към южния парк. Сняг, лед, задръстване... (знаете какво беше в София днес сутринта) и ЕДИН ПАСАТ (сребрист, комби, с много мръсни номера) И ЛЕПЕНКА НА КЛУБА НА ЗАДНОТО СТЪКЛО ме засича зверски. Щях да му вляза "из отзадзе"!
КОЛЕГА, ние също сме хора бе! И ние имаме стикери на клуба по стъклата! Недей да се правиш на майстор щото ще стане беля. Поне да се беше извинил. Мислех си, че поне хората от клуба не карат като джигити, но явно съм бъркал.
Аре, стига толкова, че стана дълго. Стикер, не стикер, другия път слизам от колата и....
Възмутен гражданин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:51, променено общо 1 път.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Съзнателно или не още от преди да рзбера за клуба, когато има гадни задръствания или просто напрегната ситуация съм доста по-толерантен към VW. Просто вече съм станал по избитрателен независимо дали е с лепенка или не колата:)
Е миналата седмица един със зелен Голф 3 го пуснах да се включи в движението и после мис е разгони фамилията 2 пъти ме засече и веднъж задръсти коланата ама не се сърдя:)
Е миналата седмица един със зелен Голф 3 го пуснах да се включи в движението и после мис е разгони фамилията 2 пъти ме засече и веднъж задръсти коланата ама не се сърдя:)
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
R@do написа:Е миналата седмица един със зелен Голф 3 го пуснах да се включи в движението и после мис е разгони фамилията 2 пъти ме засече и веднъж задръсти коланата ама не се сърдя:)
Тъкмо мислех да се похваля, че не съм с пасат и... Колега, дано не съм бил аз зеления, че от време на време ми се случват да ги правя такива

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”