Vw Polo 1.9TDI- Проблем с педала на газта ( потенциометър)
-
- Автомобил: 1.9tdi 116kc
- Двигател:
Vw Polo 1.9TDI- Проблем с педала на газта ( потенциометър)
1.9 TDI 90кс (1999g), автомобила има следния проблем, както си карах с 80-90км тръгвам да ускорявам и не иска а педала е натиснат до долу до ламарината даже не се и форсира не мърда все едно няма педал на газта , изгасих е викам ще се оправи защото преди това ми е го е правила 2-3 пъти за 1 година изгасих е но проблема си остана, давам газ и докато тръгне да се форсира стига до 1300 оборота и все едно нещо е изключва да не се форсира и така се прибрах на втора с 1300 об, закарах е на майстор и излезе грешка датчик педал на газта ( потенциометъра ) изчисти грешката и колата тръгна, четох тука теми във форума по-случай този проблем и доста колеги са имали от валеж или след автомивка като във ЕКУТО е влязло вода, не ми е правило впечатление кога го прави , та къде се намира въпросното ЕКУ на Поло-то за да погледна да видя да не е мокро !
- martin_2003
- Автомобил: POLO
- Двигател: AGR
Re: Vw Polo 1.9TDI- Проблем с педала на газта ( потенциомет
Намира се точно под левия долен край на предното стъкло под пластмасовата кора (при отворен капак)
-
- Автомобил: 1.9tdi 116kc
- Двигател:
Re: Vw Polo 1.9TDI- Проблем с педала на газта ( потенциомет
някой от Плевен с голф 3 1.9тди 90кс или Поло със същия двигaтел,който искa дa ми услжи с дебитомер зa 2 мин,сaмо зa пробa,блaгодaря предвaрително