Трябва ми схемата на аларма SUN I , ако някой ползва такава и си я пази, нека помогне, става въпрос за връзване на централно към алармата
И един въпрос за пружини /стандартни - задни, не спортни/: Има ли различни видове защото навсякъде където питам ми казват доста различни цени?

аларма SUN I молба...
Dar, аз съм с MARK 1300T. Прочетох че и продаваш аларми. Преди време едното дистанционно барабар с ключовете тръгнаха към дъното на един язовир. И понеже още не са източили язовира за почистване, търся алтернативни начини за възстановяване на щетата
(разбира се срещу заплащане). Може ли да се направи нещо по въпроса ?

Вариант е да те свържа и с приятел водолаз
А сега сериозно по темата - предлагам няколко вида аларми, но ако искате да управлява централното заключване вариантът е SUN 1. С тази аларма работим повече от пет години с различните и модификаций и се оказа доста надежна. Ако ви интересуват цени на алармите или монтажа пишете на л.с.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Re: аларма SUN I молба...
sve_vw написа:Трябва ми схемата на аларма SUN I , ако някой ползва такава и си я пази, нека помогне, става въпрос за връзване на централно към алармата
Не знам дали е за същата, наксоро точно за такава търсих схемата- ЦЪК
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Re: аларма SUN I молба...
sve_vw написа:Трябва ми схемата на аларма SUN I , ако някой ползва такава и си я пази, нека помогне, става въпрос за връзване на централно към алармата
И един въпрос за пружини /стандартни - задни, не спортни/: Има ли различни видове защото навсякъде където питам ми казват доста различни цени?
Пружините според двигателя се избират, но по принцип на бензиновите са взаимозаменияеми

Кажи какво ти е централното- оригинално или слагано, да ти кажа коя жица къде да свържеш.
ПП. Погледни с търсачката имаше такава тема в направи си сам, и съм писал отговора там...ако не го намериш- пиши да ти кажа

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”