Заглавие: Теч на газ ПОМОШШ
Meduncho написа:Здравейте имам странен за мен проблем, карах колата на ГТП и там с няква машинка гледаха за течове на газ и сичко беше наред.. На връщане капнах за 20лв. газ и се прибрах, като слезнах нещо ми миришеше на газ, отворих капака и саскаше газ, но не от някои маркуч съйдинение или прочие а направо по маркучите и в карбуратора ??? Като я запаля няма проблем, разходих я малко и като я загасих нямаше испускане ???![]()
на сутринта паля ходя до работата на 10км. вечерта паля да се прибирам и "дражки" газтта е изчезнала
![]()
Та вапроса ми е от какво е това
![]()
Клапан, изпарител
![]()
![]()
Колата е Голф 3 - 1.6-75кончета, 1993г.
Моляяя пишетеее![]()
Благодаряяя
Според мен, неграмотността не е болест и не е нужно да се правим, че не я забелязваме или да се опитваме да приемем и помагаме на "болните" от нея. Неграмотността е съзнателен избор. Да, не е незаконна, но за мен е недопустима - точно толкова, колкото домашното насилие и битовия алкохолизъм. И понеже няма официални правила срещу нея или поне никой не влага много усилия да се намали, мога само да призова грамотните и интелигентни потребители в този форум - Не помагайте на неграмотните потребители! Поне докато не положат някакво минимално усилие към подобряване на начина, по който пишат. Нека този форум бъде място, където неграмотността не се приема и не се толерира!