Пасат Б5 много твърда возия
Пасат Б5 много твърда возия
Здравейте!извинявам се ако темата не е за тук или нещо съм объркал.Преди две седмици закупих своя пасат 1.9 ТДИ 110 АФН ... направих му обслужване майстора каза че по ходовата част всичко е здраво но като минавам по леки неравности се чува много дразнещо и твърдо чукане.Мисля да започна със смяна на амотрисиори да не би да е от тях?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Пасат Б5 много твърда возия
Смени си майстора. Тези многоточковите окачвания не се гледат ей така. Имаш някой кокал за смяна 

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Амортисиорите обират ли вибрацийте ? Моя беше обърнал маслото и беше запекъл, като F1 се караше..
Не се чува никакво тропане дори като минавам по павирани патища возията е по добра от на асфалта,като се мина през много политки дупки или където започва някоя кръпка се чува едно ужасно ТУП..ТУП.Колата е нов внос...возил съм се в други такива пасати такова нещо няма.
- Vlado1111
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега,
Я сега уточни по-добре кое те притеснява-много твърдата возия или тропането. И как така возията на павета е по- добра от на асфалт ?!?
Я сега уточни по-добре кое те притеснява-много твърдата возия или тропането. И как така возията на павета е по- добра от на асфалт ?!?
Здрасти колега,писал съм че ме притеснява возията а не тропане по окачването.Незнам и аз как се получава така наистина по павиран път колата да вози добре.
- Vlado1111
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,моя ПАСАТ е В5 седан 1,8 бензинов. Когато го купих /внос от Италия/ возеше изключително твърдо и некомфортно,направо не се търпеше. Амортисьорите му бяха Господ знае какви/без надписи/ и задните пружини не съответстваха на тези,които би трябвало да бъдат-имат си маркировка-цветни точки.След смяна на четирите амортисьора и задните пружини нещата по отношение на возията се подобриха.
Сигурно ще прозвучи смешно,но да попитам-да не караш с пренапомпани гуми?
Сигурно ще прозвучи смешно,но да попитам-да не караш с пренапомпани гуми?
Не колега гумите са ми наред..и моя е от италия и да наистина не се търпи.Ще отида да ги сменя и аз и ще пиша какво е станало.