Запитване за golf 4 и 3.0 тди в6?
Запитване за golf 4 и 3.0 тди в6?
Здравей те ! Въпроса, който ще задам някой могат да го сметнат за научна фантастика, но съм длъжен да попитам. Възможно ли е в коша на голф4 да се монтира 3.0тди в6 ?
Re: Запитване за golf 4 и 3.0 тди в6?
По принцип се събира 3.2 мотор, но той е напречен, докато въпросния 3 ТДИ е надлъжен и май няма да се получи.
Надявам се да не бъркам нещо. Ако не е така, колегите да ме поправят.
Надявам се да не бъркам нещо. Ако не е така, колегите да ме поправят.
-
- Автомобил: Range Rover
- Двигател: m51
Няма значения какъв е мотора, надлъжен или напречен. Все едно на пасат 1,8т и на голф 1,8т моторите са различни. Ако искаш и V10 може да сложиш.
krisaliks написа:Няма значения какъв е мотора, надлъжен или напречен. Все едно на пасат 1,8т и на голф 1,8т моторите са различни. Ако искаш и V10 може да сложиш.
Хубаво е, като не са ти ясни нещата да не пускаш празни мнения. И да не е все едно, защото 1.8т, което ти си дал за пример е редови двигател, а човека говори за V oбразен.

Монтажа на двигател който не се вгражда в дадения модел ( независимо кой )оригинално, винаги е съпроводен със много трудности, Нищо не е невъзможно но вероятноста този голф да тръгне не е много голяма, да не говорим за финансите свързани със такъв проект, А и не само мотора е проблемен а и такива дреболии като скорости, полуоски, съединител и още и още, То такъв мотор и на Рassat го няма да не говорим за Golf
- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
Aми щом става на Ауди А3 що да не влезе и на Голф4
http://www.cochesdeocasion.com/audi-a3-segunda-mano-sevilla-46021
Въпреки,че това изглежда като А4

- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
chocho1208 написа:Aми щом става на Ауди А3 що да не влезе и на Голф4![]()
и аз това се чудя колега, защо не се монтира такъв и на Голф4, значи на ауди може пък на голф не
Писна ми от тия VW

Това на горния линк си е А4 а на А3 се монтира дизелов ШЕСТАК само че версията с 3,0 тди е на второто поколение на А3 т,е, платформата на голф 5
chocho1208 написа:Aми щом става на Ауди А3 що да не влезе и на Голф4![]()
Това направо си е А4... То на него слагат и 4.2 !? А защо не го слагат и на голф 4, ми много просто защото е голф 4

hvp800 написа:Това на горния линк си е А4 а на А3 се монтира дизелов ШЕСТАК само че версията с 3,0 тди е на второто поколение на А3 т,е, платформата на голф 5
Колега, би ли ни показал? Нещо май си се объркАл. Май пак говорим за А4
Не изключвам варианта да съм написъл някоя глупост
но мисля че съм виждал някой от вариантите V6 дизел на А3, не съм проверявал в гуглето но мисля че има, Но така или иначе монтажа на този мотор в купето на Golf 4 ,,,,,,,,,,,, абе не е лесна работа 

- Супер Ицо
- Автомобил: VW Golf MK4 GTI
- Двигател: AUM 2001
Аз пък знам,че ако не едно нещо не става с пари,то тогава става с МНОГО пари
чудя се защо да не се получи ако човека разполага с достатъчно пари за прахосване 

-
- Автомобил: Range Rover
- Двигател: m51
Garchev написа:Хубаво е, като не са ти ясни нещата да не пускаш празни мнения. И да не е все едно, защото 1.8т, което ти си дал за пример е редови двигател, а човека говори за V oбразен.
От написания ти коментар изглежда, че може би не знаеш или неправиш разлика между напречени и надлъжен двигател. И коментара си е уместен, просто трябва да прочетеш малко по- нагоре защото колегата е написал
което е грешно в едно купе може да е напречен, а в друго надлъжен един и същ мотор(вероятно само лапите на мотора ще са различни при различното разпределение), Независимо дали е редови, V-образен или боксерbrofkin написа:По принцип се събира 3.2 мотор, но той е напречен, докато въпросния 3 ТДИ е надлъжен и май няма да се получи...
krisaliks написа:Garchev написа:Хубаво е, като не са ти ясни нещата да не пускаш празни мнения. И да не е все едно, защото 1.8т, което ти си дал за пример е редови двигател, а човека говори за V oбразен.
От написания ти коментар изглежда, че може би не знаеш или неправиш разлика между напречени и надлъжен двигател. И коментара си е уместен, просто трябва да прочетеш малко по- нагоре защото колегата е написалкоето е грешно в едно купе може да е напречен, а в друго надлъжен един и същ мотор(вероятно само лапите на мотора ще са различни при различното разпределение), Независимо дали е редови, V-образен или боксерbrofkin написа:По принцип се събира 3.2 мотор, но той е напречен, докато въпросния 3 ТДИ е надлъжен и май няма да се получи...
Объркал си се . Коментарът е уместен . Правилно е отбелязал разликата .
https://www.google.com/search?q=%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8+3.0+%D1%82%D0%B4%D0%B8+engine&client=opera&hs=Pbd&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=O5dzU7f6JMK9ygP3x4GgCw&ved=0CCUQsAQ&biw=1620&bih=909
https://www.google.com/search?q=%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8+3.2+engine&client=opera&hs=bxI&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mJdzU925JMmAyAO0-YGgAg&ved=0CCUQsAQ&biw=1620&bih=909
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Ако си платиш имам едни хора дето и мотор от Актрос могат да ти сложат в Голфа
IRRITATING написа:Ако си платиш имам едни хора дето и мотор от Актрос могат да ти сложат в Голфа
Успех с монтажа .