Дизел + HHO или ГАЗ
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.9 TDI ++
Дизел + HHO или ГАЗ
Здравейте колеги искам да ви попитам кое е по - добре за дизеловите автомобили HHO(Браунов газ)или Газ понеже в последно време гледам само клипчета и съм решил да си слагам едно от двете работи а искам да ми падне и малко разхода та мисълта ми е някой слагал ли е въпросния HHO на неговия автомобил и да даде малко инфо ако е мерси предварително и се извинявам ако съм допуснал грешки
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Дизел + HHO или ГАЗ
Не се залъгвай по HHO, ще си дадеш парите на вятъра . За пропан/бутан -газ , ще има ефект , но там е малко тънка работата и не знам кой ще ти я слага уредбата . Отделно и не съм наясно за колко време ще се изплати инвестицията . Май по-добре си продължавай с нафтата 

-
мерси за инфото колега :)
Последна промяна от gr_kanev на Вто 13 май 2014 9:03, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пълна глупост е това и пари хвърлени на вятъра.Тъй наречените генератори за браунов газ се продават в пъти по скъпо от реалната им цена. Всичко е в стил телешоп и уловка за наивници търсещи голяма икономия и по добра работа на мотора. Няма такова нещо. Мой приятел се излъга и даде близо 700лв. в резултат само главоболия и залъгвания от страна на търговеца който му го пробута икономия 0. Сега го продава на половин цена и няма кой да го купи. 

- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ме питаш мен и браунови газ и пропан-бутана са вятър работа. Още нещо за което трябва да мислиш. Кяр няма! Жули си на нафта, достатъчно малко горят.
-
незнам как е с патентования HHO но един колега е симолирал брауновия газ и си го е направил подобно на мицубиши каризма бензин газ . каза че е имало ефект при старта на колата но не е могъл да засече разхода на гориво защото съдът (буркан) в който е бил сложил течноста(водата с незнам какво беше друго в него) се е взривил понеже е останало под минимума и са му изтекли водите но ще видя ако може да се направи в по точни граници и ще дам инфо за самоделен HHO :)но все пак ще се радвам ако някой който е слагал това нещо на неговия автомобил да сподели мнение :)
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Разходът на нафта може да се намали драстично с ракия!
Пиеш и не караш.
Пиеш и не караш.

- dispatch
- Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
- Двигател: CBBB DSG6 02Е
А наздраве! 

- andon_
- Автомобил: VW Vento 1H2
- Двигател: AAZ 1993 Bio Fuel

- danail_3