dimitkoto написа:Аз оставам за петък.
Бате, ако някой не помогне до тогава ще съм ти много благодарен!
chefito написа:Трябва да се донесе една алармичка от София до Пловдив.
Отново се търси превоз. Двама колеги се отзоваха преди за което огромно БЛАГОДАРЯ! Сега ако има желаещи да помогнат ще е супер!
dimitkoto написа:Нямате проблеми, аз само незнам къде да открия Баш Майстора.
Пишете едно Л.С. с някакви координати и в петък към 7-8 (след работа) ще мина да я взема и поемам за Майналенд.
Живи здрави !
emdless4 написа:dimitkoto написа:Нямате проблеми, аз само незнам къде да открия Баш Майстора.
Пишете едно Л.С. с някакви координати и в петък към 7-8 (след работа) ще мина да я взема и поемам за Майналенд.
Живи здрави !
Е така като се съберем няколко човека в събота в Пловдив да се видим пък? Аз ще ходя в един клуб събота вечерта, свири един приятел, то затова и отиваме де
chefito написа:emdless4 написа:dimitkoto написа:Нямате проблеми, аз само незнам къде да открия Баш Майстора.
Живи здрави !
Е така като се съберем няколко човека в събота в Пловдив да се видим пък? Аз ще ходя в един клуб събота вечерта, свири един приятел, то затова и отиваме де
Кой е клуба? Кой е приятеля>? Каква музика свири?
chefito написа:emdless4 написа:
В Пъзела, това е бившия Сакс доколкото знам, ще свирят три групи, нашите момчета нещо като пънк-хардкор го удрят
Дай имена...щот там е малко гадна дупка с дърти алко балковци...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта