Препоръчайте Wireless USB адаптор
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Препоръчайте Wireless USB адаптор
Открих че имам проблем с безжичната карта на лаптопа ми /Асус/ и вместо да нося да я сменям /веднъж вече смених оригиналната/ реших да си взема USB такава. Изискванията са - мини размер,добър обхват /ако тези две не са взаимоизключващи се/,скорост 300 Mbps,N стандарта се подразбира и цена до 40лв
Някой ако ползва такова животно да споделя !

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Препоръчайте Wireless USB адаптор
Линковете са примерни http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=545856 според мен обаче тия юсб адаптери си им трябва антена като на този http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539648 за да има покритие, но той пък е 150 мегабитов, което според мен напълно покрива нуждите, но пък може някога да ти доставят 300 мегабита интернет и да стане слабичък.
Тия които са мини изобщо не се лъжи, купувахме тука 300 мегабитова мини като мислехме да я заврем в лаптопа на мястото на вградената карта. На тоя кръш антената му е една писта която обикаля платчицата, покритието му е под всякаква критика. Отвън извадено на 10 метра от рутера покритието почти умира, като го вкарахме вътре в лаптопа хептем умря. Тая с антената лови 20-30 мегабита на 150 метра от рутера като двете са в отделни сгради
Тия които са мини изобщо не се лъжи, купувахме тука 300 мегабитова мини като мислехме да я заврем в лаптопа на мястото на вградената карта. На тоя кръш антената му е една писта която обикаля платчицата, покритието му е под всякаква критика. Отвън извадено на 10 метра от рутера покритието почти умира, като го вкарахме вътре в лаптопа хептем умря. Тая с антената лови 20-30 мегабита на 150 метра от рутера като двете са в отделни сгради
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Колега, хвърли едно око и на това.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Ако искаш наистина скорост антената да не е по малка от 5dBi като тази в линка на одаджийски.Имам такъв мини юсб с такава антена и лови като бесен на аирлинк май беше.Тия бисквитки както казаха имат такава "антена" дето с лупа да я гледаш.Вярно че голямата антена е малко неудобна.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Мдааа,както се опасявах няма как да е хем миниатюрен хем да лови добър сигнал
Работата отива към нов посещение в сервиза 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тия карти са по 10-15лв в продавалника, смяната е повече от проста операция свързана с отвиването на 1 до 3 винта
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”