Здрасти колеги. В общи линии ме интересува двигателя. В семейството имаме такъв пасат, и знам що годе, че са корави автомобили. Само мотора ме притеснява. Какво да се гледа, труден ли е за обслужване от към части? Заслужава ли си покупка на такъв Пасат с този мотор? Газифицирането какво да бъде( до колкото знам е механична инжекция този мотор )? Всичко ще е от полза до неделя тъй като човека тогава ще дойде да видим колата
Здравей колега услушвай се за чукащи звуци от мотора след 3000 оборота на загрял мотор,визирам лагерите на паразитния вал,който върти маслената помпа,чукащи звуци може да се чуят и от главата ако е разтеглена веригата между валовете,но тя не е болка за умиране,12.50 чисто нова.Това което ще те посъветвам е ако го вземате и няма газова да не му слагате,има още хора които сигурно ще ти кажат това,моя е на газ и вече 30 000 километра си го карам така, нямам проблеми,и да нямаше газ пак щях да му сложа,но не бих посъветвал друг да слага на механична инжекция газ. Поздрави :)
Подкрепям колегата от горния пост. Не му слагай газ. Имаме такъв автомобил в семейството и е голямо удоволствие за шофиране/без газова е/. Но като всяко друго удоволствие и това си има цена. Частите и обслужването на автомобила са по - скъпи. Като цяло е здрав мотор. Относно тракането имай предвид, че е с маслени повдигачи и при палене доста тракат, ако две три минути след работа пак тракат не е добре, цената им е между 8 - 13 лв х 16, сам можеш да прецениш колко излиза ремонта. Шайбата на компресора на климатика също е слабо място, често трака / по мой спомен е демпферна/. Прегледай борд компютъра дали дава коректни данни, ако е на нула значи има разкачен/скъсан маркуч на вакумите / голяма играчка е да го намериш къде е проблема/. Ако педала на спирачката е твърд се подготви за по-сериозен ремонт, с електрическа помпа е, която е доста сложна за ремонт.