Ще мине ли номера с ГО?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- K04A
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще мине ли номера с ГО?
Здравейте! Предстои ми сключване на застраховка ГО, та се питам може ли да стане и дали си струва да застраховам джетете като 1.3 при условие , че е 1.6. Разликата при ДЗИ е около 20 лв.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ще мине ли номера с ГО?
K04A написа:Здравейте! Предстои ми сключване на застраховка ГО, та се питам може ли да стане и дали си струва да застраховам джетете като 1.3 при условие , че е 1.6. Разликата при ДЗИ е около 20 лв.
Тва си е фалшифициране на документи. Не знам дали си струва за 20лв. Ще вземат да видят ако стане някой сакатлък че си излъгал и ще те чукат много лошо. Все пак на тая полица се подписваш че всичките ти данни са верни....
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Ни съ занимавай с глупости (щот може много да патиш)!
Пред данъчните тоя номер минава и повечето го правят (по-точно го правиМ, щот' и аз съм в кюпа). Със застрахователите обаче не си играй. За разлика от данъчните, които само прибират пари, застрахователите трябва и да дават. А нали знаеш родните застрахователи (а и въобще) колко много обичат да дават. Повярвай ми преди и 5лв. да дадат, първо търсят под вола теле. И ако недай си боже го намерят (в твоя случай да стане ПТП по твоя вина) дупе да ти е яко. И ако в данъчните трудно ще се намери някой да ти провери мощността на двигателя по VIN или engine code, то при застрахователите .... всеки го може.
Ни съ излагай за 20лв. човек.
Пред данъчните тоя номер минава и повечето го правят (по-точно го правиМ, щот' и аз съм в кюпа). Със застрахователите обаче не си играй. За разлика от данъчните, които само прибират пари, застрахователите трябва и да дават. А нали знаеш родните застрахователи (а и въобще) колко много обичат да дават. Повярвай ми преди и 5лв. да дадат, първо търсят под вола теле. И ако недай си боже го намерят (в твоя случай да стане ПТП по твоя вина) дупе да ти е яко. И ако в данъчните трудно ще се намери някой да ти провери мощността на двигателя по VIN или engine code, то при застрахователите .... всеки го може.
Ни съ излагай за 20лв. човек.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Върни се в “ОФФ-Топик - други”