golf 4 98' TDI 110к.с. AHF Този проблем от маховика ли е...?
-
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Re: golf 4 98' TDI 110к.с. AHF Този проблем от маховика ли е
Защото колегата се прави че знае,ама уви нищо не знае!Как има хора като Иво отидох видя и за 5 минути констатира /маховик/,а тук постоянно има такива дето : "не било софта ама не било и маховика!!!"Ами какво е един мърмит дето завива шоколад?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: golf 4 98' TDI 110к.с. AHF Този проблем от маховика ли е
Разбития маховик се познава изключително лесно. Той създава много специфични стържещи вибрации по скоростите. "Претрисането" за което вероятно става въпрос и в тази тема и което се замаскира с промяна в софтуера(вкл. автомат) е ефект от загуба на цилиндър/и. Ако Иво или някой от другите 2-3 души тук които знаят точно от къде се появява това, разкажат всичко подробно, един огромен бизнес ще умре. След много експерименти включващи нов комплект с маховик, ново ГНП и тн, най-правдоподобния вариант за мен са зацапани повдигачи + омекнали пружини на клапаните. Но не ангажирам никой да си сменя тези неща.
Колкото до неграмотния, хванат от гората индивид над мен - продължавай да сменяш маховици.
Колкото до неграмотния, хванат от гората индивид над мен - продължавай да сменяш маховици.

Върни се в “Дизелови агрегати”