vw golf gti
vw golf gti
http://www.cars.bg/c707643 за този автомобил инфо имали някой,кам колегите от столицата?
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Re: vw golf gti
Не се сдържах просто да не пиша. Това, да си унищожиш бронята като я нарежеш цялата, мода ли е или какво? Цялата долна половина е отрязана, за да се виждат грозните сини маркучи със скоби от железарията, дори кулера не е поставен да е симетрично, а е леко към дясната страна.
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Мене пък ме изкефи и то доста,тва с бронята е малко к*рец,ама да не ти пука. Салона изглежда запазен,външно е снимана мокра,може да е нарочно,за да се прикрие някоя друга дребна забележка. Абе готино е голфчето,пък и с газ 

Купувай.300 коня /поне по обява/ на газ и с предно-ти ще си рейсъря на деня.
Най ме кефи продавача-спешно до края на месеца,като че ли другия месец ако му отиде някой на крака с пари в брой за тоя кош ще го върне ,защото тогава вече няма да е на зор.
Най ме кефи продавача-спешно до края на месеца,като че ли другия месец ако му отиде някой на крака с пари в брой за тоя кош ще го върне ,защото тогава вече няма да е на зор.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ако външните забележки на колата не те притесняват, това до някъде е добре!
Другото което е, колата е пипана по двигателя! Това до някъде е добре, човека е влагал пари в колата и знае какво е сменял и какво има за сменяне по нея! Обади му се и го разпитай! Дори някой да я знае колата едва ли ще пише, все пак за да я знае колата е приятел на собственика! Което "Речи", че няма да каже нищо!
Другото което е минус, че толкова може да е пипана, че да са я напипали където не трябва, и време е да се отървем от нея! Но аз ако бях на твое място, щях да отида и да я видя! По-лоша кола от тази е, кола която не е пипана по двигателя, само е карано и е сменяно маслото!
Другото което е, колата е пипана по двигателя! Това до някъде е добре, човека е влагал пари в колата и знае какво е сменял и какво има за сменяне по нея! Обади му се и го разпитай! Дори някой да я знае колата едва ли ще пише, все пак за да я знае колата е приятел на собственика! Което "Речи", че няма да каже нищо!
Другото което е минус, че толкова може да е пипана, че да са я напипали където не трябва, и време е да се отървем от нея! Но аз ако бях на твое място, щях да отида и да я видя! По-лоша кола от тази е, кола която не е пипана по двигателя, само е карано и е сменяно маслото!

Напълно ясно ми е че може да е напудрен за продаване,просто си търся нещо позасилено,затова си рекох за сондирам за мнения може някой колега пак да има впечатление от колата :)
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
DaDiablo написа:В обявата пише 1.8, на колата пише 1.6 ... бягай далече от тоя кенеф
а в коша има 1.8т, тъй че отзад е за ташак сложена бре
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”