Кой ще ни пази децата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Кой ще ни пази децата??? - НЯМА КОЙ!
Чета и прочитам цялата тема отново и ми е тъжно и гадно, че няма какво да кажа, Мнението на forski някъде по горе в темата, че България е такава защото ние сме такива, е много точно и даже отговора на въпроса е тук, Ние, сами КОЛЕГИ трябва да ги пазим и със всяко свое действие или бездействие, трябва да помним и да знаем ,че ТЕ са след нас,,,,,,,,,,,, Не ми се говори( пише ) повече ,,,,,,,,,, Колега дано всичко е наред и да няма нищо сериозно, Стискам палци
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Момчето е изписано ,а нашата Мелани е минала скенер,уж всичко е наред,но остава в реанимация !
Децата са ударени по непотвърдена информация от жената на "Пернишкио милионер" и МАЙ ПАК ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ!!!
Децата са ударени по непотвърдена информация от жената на "Пернишкио милионер" и МАЙ ПАК ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ!!!

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Съжалявам за случката
В конкретния случай явно става дума за неопитност, арогантност на пътя, а сигурно и за купена книжка!!!
Има едно просто правило на пътя: Като видиш, че някой спира без причина на платното спираш и ти, защото най-вероятно има причина да спира!
Простата кифла с мерцедеса явно доста си е повярвала и си е мислела колко е велика, че другите спират, а тя ще ги "врътне" и ще ги "мине", защото е по-вървежна.
Направо избеснявам! Дай й тука на тази уфтса снимката и имената барем да я разберат повече хора каква куха лейка е!

В конкретния случай явно става дума за неопитност, арогантност на пътя, а сигурно и за купена книжка!!!
Има едно просто правило на пътя: Като видиш, че някой спира без причина на платното спираш и ти, защото най-вероятно има причина да спира!
Простата кифла с мерцедеса явно доста си е повярвала и си е мислела колко е велика, че другите спират, а тя ще ги "врътне" и ще ги "мине", защото е по-вървежна.

Направо избеснявам! Дай й тука на тази уфтса снимката и имената барем да я разберат повече хора каква куха лейка е!

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Кифлата е имала МНОГО добра видимост,защото децата са пресичали още от другото платно,НО тя просто е решила да ги изпревари!
Е успяла е ............
Е успяла е ............
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Дано се оправят по бързо децата , стискам ти палци колега . А колкото до жената която е карала колата трябва да я съдите . Просто българина няма манталитета да пази пешеходеца както и другите участници в движението . В форума имаше една тема скоро която един колега се хвалеше , че книжката не карала колата и доста колеги се съгласиха . И че нямало проблем 15 год. тинейджъри да си карат на село или из квартала, то си било нормално . Ами не е нормално колеги . Един такъв водач който не е подготвен и не е учил правилника утре може да удари , вас , мен или някое от децата ни . За мен човек който сяда зад волана с алкохол или неправоспособен трябва да носи наказателна отговорност и то с ефективна присъда ( за пълнолетните лица ) . Пак казвам дано децата се оправят по бързо и всичко да е добре .
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Със сигурност ще я съдят!
Може да се окаже ,че овцата ДОРИ Е УПОТРЕБИЛА АЛКОХОЛ в 19.00ч.

Може да се окаже ,че овцата ДОРИ Е УПОТРЕБИЛА АЛКОХОЛ в 19.00ч.

Няма как да и се размине.Прекалено много взе да се шуми покраи такива случаи със богаташи....гласност до дупка и следене изкъсо какво става.Деца на пешеходна пътека....абсурдно и гадно е това.... 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nasko1978 написа:Със сигурност ще я съдят!
Може да се окаже ,че овцата ДОРИ Е УПОТРЕБИЛА АЛКОХОЛ в 19.00ч.![]()
![]()
Успешно оправяне на децата. И макар сега да не им е до това на родителите - нека събират всякакви документи и епикризи за състоянието, лечението, данни на свидетели на ПТП и т.н. Може да поискат и освидетелстване от съдебен лекар, сигурен съм, че в Перник има такива. Важно е!
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
nasko1978 написа:Със сигурност ще я съдят!
Може да се окаже ,че овцата ДОРИ Е УПОТРЕБИЛА АЛКОХОЛ в 19.00ч.![]()
![]()
Добре, имена няма ли тази, снимка нещо> Из фейсбук много обичат да ги разнасят такива и случаят може да добие повече гласност.
Иначе ако е жена на някой паричко 100% ще и се размине, няма какво да си кривим душата.

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Кой ще ни пази децата?
В общия случай на виновния водач му се "разминава". Много рядко наказание ЛС се търпи ефективно, дори и когато е причинена смърт при ПТП-то.
Ще си позволя и аз един съвет: Да подхождат резервирано към адвокати, които им се обаждат във връзка с ПТП-то и сами си предлагат услугите. Впоследствие се оказват изключително некоректни!
Ще си позволя и аз един съвет: Да подхождат резервирано към адвокати, които им се обаждат във връзка с ПТП-то и сами си предлагат услугите. Впоследствие се оказват изключително некоректни!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вълчан написа:Няма как да и се размине...
Да бе...
http://www.bnews.bg/article-106257
http://www.blitz.bg/news/article/268917
http://bulbox.net/details/news/1814122/
...Детето неправилно пресичало платното точно преди пешеходната пътека...
що си мисля, че има как? Щом на пияна съдийка, сгазила пешеходец и се размина...

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тия не са добре, един написал глупост, другите копи пейст. Как може буса да спре на "неправилно пресичащи" деца, а шматката да ги удари.
Същата такава овца преди няколко години щеше да затрие цялото ми севейство в Монтана пред автогарата.
Автобус спира да минат на пешеходната пътека, тая заобикаля без да намали дори, жената се подпря на тавана, племенницата на калника, двете ми деца и другия племенник бяха след тях, тая само се огреда и даде газ и избяга, аз гледах от паркинга отсреща, меко казано изпаднах в ужас, но нямаше как да я догоня
Същата такава овца преди няколко години щеше да затрие цялото ми севейство в Монтана пред автогарата.
Автобус спира да минат на пешеходната пътека, тая заобикаля без да намали дори, жената се подпря на тавана, племенницата на калника, двете ми деца и другия племенник бяха след тях, тая само се огреда и даде газ и избяга, аз гледах от паркинга отсреща, меко казано изпаднах в ужас, но нямаше как да я догоня
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
icoico написа:http://www.bnews.bg/article-106257
http://www.blitz.bg/news/article/268917
http://bulbox.net/details/news/1814122/
...Детето неправилно пресичало платното точно преди пешеходната пътека...
що си мисля, че има как? Щом на пияна съдийка, сгазила пешеходец и се размина...
... Така, както са "преместили" дядото НА пешеходната пътека от друг инцидент (колега от рено-клуба се бори със закона близо две години!), сигурно ще намерят начин да "преместят" и детето извън пешеходната пътека...
Наско, колега, искрено се надявам децата да се оправят и дано никога не се сещат за инцидента, освен, когато решат да пресичат неправилно някой път...
Крайно време е и за промяна на законите в интерес на децата - всички инциденти с потърпевши и жертви деца да се наказват двойно и тройно по-строго и без право на условни...
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги.
Благодаря Ви за пожеланията!
Току що бях при нашата Мелани и благодаря на Бога е добре!Раните по главата и са плашещи,но ще се оправи!
За тези ,които си мислят,че децата са пресичали неправилно - НЕ Е ВЯРНО!!!
Има протокол от полицията,записани са няколко свидетели,шофьорката не е имала никакви претенции.
Оказва се,че не е упротребила алкохола,според кръвна проба!?
Благодаря на колегите ,които ми писаха на лични съобщения,ако има нужда ще ги потърся за съдействие,ФОРУМА Е СИЛА!
Благодаря Ви за пожеланията!
Току що бях при нашата Мелани и благодаря на Бога е добре!Раните по главата и са плашещи,но ще се оправи!
За тези ,които си мислят,че децата са пресичали неправилно - НЕ Е ВЯРНО!!!
Има протокол от полицията,записани са няколко свидетели,шофьорката не е имала никакви претенции.
Оказва се,че не е упротребила алкохола,според кръвна проба!?
Благодаря на колегите ,които ми писаха на лични съобщения,ако има нужда ще ги потърся за съдействие,ФОРУМА Е СИЛА!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”