Моята първа кола Голф 4 1.4
- golf_maniyak
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL 1999
Моята първа кола Голф 4 1.4
Здравейте колеги,пише ви най-новия потребил на сайта. :) Преди няколко дена купих първия си автомобил и реших да споделя с вас това. Става въпрос за добре познатия на всички Голф 4 1.4 Пълна инжекция 16 Вентила 75 к.с. 98 г.

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Re: Моята първа кола Голф 4 1.4
Честито колега,снимки пускай да видиме голфчето  

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Честита малолитражка, със здраве да си я караш, и само консумативи да сменяш ! Не се ослушвай и снимки пращай :) 

- golf_maniyak
Благодаря колеги   Ето я,моята красавица!
 Ето я,моята красавица!

Ето я,моята красавица!
 Ето я,моята красавица!- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Честито и от мен   и добре дошъл във форума ни . Почети за поддръжката за колата и обърни внимание на една подробност - скоростната кутия . Слабо място на тази кола е и за да няма теми "прецака се скоростната ..."  Избягвай рязко потегляне ( късат едни нитове на диф-а), провери си нивото на маслото в нея , следи за течове оттам и т.н. Колата е идеална за начинаещ водач
 и добре дошъл във форума ни . Почети за поддръжката за колата и обърни внимание на една подробност - скоростната кутия . Слабо място на тази кола е и за да няма теми "прецака се скоростната ..."  Избягвай рязко потегляне ( късат едни нитове на диф-а), провери си нивото на маслото в нея , следи за течове оттам и т.н. Колата е идеална за начинаещ водач    Аз самият започнах с една "пича въшка" Фв Поло 86Ц в далечната 92-ра година с 45 магаренца маторче  .
 Аз самият започнах с една "пича въшка" Фв Поло 86Ц в далечната 92-ра година с 45 магаренца маторче  .

и добре дошъл във форума ни . Почети за поддръжката за колата и обърни внимание на една подробност - скоростната кутия . Слабо място на тази кола е и за да няма теми "прецака се скоростната ..."  Избягвай рязко потегляне ( късат едни нитове на диф-а), провери си нивото на маслото в нея , следи за течове оттам и т.н. Колата е идеална за начинаещ водач
 и добре дошъл във форума ни . Почети за поддръжката за колата и обърни внимание на една подробност - скоростната кутия . Слабо място на тази кола е и за да няма теми "прецака се скоростната ..."  Избягвай рязко потегляне ( късат едни нитове на диф-а), провери си нивото на маслото в нея , следи за течове оттам и т.н. Колата е идеална за начинаещ водач    Аз самият започнах с една "пича въшка" Фв Поло 86Ц в далечната 92-ра година с 45 магаренца маторче  .
 Аз самият започнах с една "пича въшка" Фв Поло 86Ц в далечната 92-ра година с 45 магаренца маторче  .- golf_maniyak
БлагоЛУДорим и добре заварил!   Напълно съм наясно с това,което имам иначе нямаше,да я купя..Не е само скоростана кутия,двигателя е още по по... капризен и с тези вентили и 2 вала...
 Напълно съм наясно с това,което имам иначе нямаше,да я купя..Не е само скоростана кутия,двигателя е още по по... капризен и с тези вентили и 2 вала...

Напълно съм наясно с това,което имам иначе нямаше,да я купя..Не е само скоростана кутия,двигателя е още по по... капризен и с тези вентили и 2 вала...

Последна промяна от IvanMan на Сря 21 май 2014 20:54, променено общо 1 път.

Причина: Не цитирай предишното мнение!

Причина: Не цитирай предишното мнение!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Честито. Пожелавам ти да не намразиш марката с този си избор. Има надълго и широко писано за тоя мотор във форума.   За съжаление писаното не са суперлативи.
 За съжаление писаното не са суперлативи.

За съжаление писаното не са суперлативи.
 За съжаление писаното не са суперлативи.- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Честито и от мен!Много безаварийни километри ви желая! 

- benzc
- Автомобил: Golf 4 1.4 16V
- Двигател: APE 2000
- Контакти:
Честито колега, със здраве да си я караш и много безаварийни километри!

- golf_maniyak
Здравейте колеги :)   Малко да пораздвижа темата на моя Голфи и така...направих и пълно обслужване,смених целия комплект съединител.Тези дни ще видя моя майстор,че трябва да сменя още някои дреболий,също така има козметични проблеми по боята,както се вижда на снимките,да я стегна още малко,че наближава зимния сезон.
  Малко да пораздвижа темата на моя Голфи и така...направих и пълно обслужване,смених целия комплект съединител.Тези дни ще видя моя майстор,че трябва да сменя още някои дреболий,също така има козметични проблеми по боята,както се вижда на снимките,да я стегна още малко,че наближава зимния сезон.
Това е за сега от мен,очаквайте подробности...

Малко да пораздвижа темата на моя Голфи и така...направих и пълно обслужване,смених целия комплект съединител.Тези дни ще видя моя майстор,че трябва да сменя още някои дреболий,също така има козметични проблеми по боята,както се вижда на снимките,да я стегна още малко,че наближава зимния сезон.
  Малко да пораздвижа темата на моя Голфи и така...направих и пълно обслужване,смених целия комплект съединител.Тези дни ще видя моя майстор,че трябва да сменя още някои дреболий,също така има козметични проблеми по боята,както се вижда на снимките,да я стегна още малко,че наближава зимния сезон.Това е за сега от мен,очаквайте подробности...
- golf_maniyak
Готови сме за новия зимен сезон а вие   -ги? :)
 -ги? :)

-ги? :)
 -ги? :)- golf_maniyak
Здравейте колеги и колежки! :) Не ми остава време за копп но сега намерих малко време и ето ме тук. До тук съм направил цялостно обслужване масла,филтри... пълен комплект нови зимни гуми,сменен тампона и ново масло на скоростна кутия,нов антифриз,нови задни маншони на праховителя,зимна течност на чистачките...Остава смяна на датчика на външната температура,десния плафон на регистрационния номер,нови ключове,че старите са менте и да се махне гадната добавена аларма......нова въздушна въглавница на шофьорската врата,както и ново тапициране на покрива...най-важното малко работа по боята...За това се сещам в момента.... Дас Ауто!