Китайските навигации от Продавалник вършат ли работа?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Re: Китайските навигации от Продавалник вършат ли работа?

Мнениеот FELIPE » Пон 19 май 2014 19:13

Само да споделя впечатления понеже събота и неделя тествах една от китайските навигации(на един приятел е) в направлението Асеновград-Боровец-Кюстендил и обратно, навигацията се казва Mio(поне така мисля,че е :biggrin,понеже е толкова куче марка,че трудно се разбира действителната и марка ),четири инча и половина,много съм доволен,навигираше ме много точно,вярно и навреме,много чувствителна,предупреждава,когато караш със скорост над разрешената,със глас на български,като казва точно с колко превишаваш разрешената скорост,малко е досадно,но при мен определено имаше превантивен ефект,предупреждава предварително със сигнал за камери и полицейски постове,като странното е, че на всички места където ме предупреди действително имаше патрулки с радар ,като недостатък мога да изтъкна,че при отклонение от маршрута не го преизчисляваше,а само предупреждава,че си извън маршрута.Моето мнение,че за парите си е много добро попадение,много по-добро от навигацията на телефон примерно,най-малкото поради факта,че телефон за 800 лв. никога не бих го сложил на стойка на предното стъкло(след Самоков по пътя за Дупница пътя е ужасен и навигацията падна от стъклото на едно място).Та това е ,смятам да закупя нещо китайско в най-скоро време(мисля,че такива Mio май не се внасят вече).

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 19 май 2014 19:46

То тези неща който си доволен не зависят от марката навигация, а от картата и пои точките които са поставени.
А това че не преизчислява маршрута се оправя от настройките.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 19 май 2014 22:02

Моделите като голф 4 бора и пасат б5 5,5
китайските навита са около 200 лева хубавите .
Хубави като казвам, със нави с айгол мп3 много
приличан звук и така на татака ако вече си купуваш за голф 5-6 /7
пасат 6 7 поло 2007 и така на татака цените почват минимум от 600 лева
и нагоре даже ако е 600 е ефтина .

Според мене си заслужават 200 лв .........

Потребителски аватар
Kosioo
Автомобил: VW Touran
Двигател: 2.0L I4 EcoFuel

Мнениеот Kosioo » Чет 22 май 2014 15:43

Ползвам китайска навигация Luxima правена за българска фирма (занимава се основно с ксенон).
Плюсове:
- ниска цена, голям дисплей (5 инча)
- възможност да сложиш какъвто искаш навигационен софтуер без проблеми - аз съм с iGo8 и Sygic едновременно
- възможност да качиш музика на картата с памет, която може да се възпроизведе през вградения FM трансмитер

Минуси:
- след първата година вградената батерия почти не държеше и трябва постоянно да е включено захранването, а когато устройството не е работило дълго време е хубаво да заредиш 15-20минути преди употреба, защото в противен случай загасва по време на работа дори и да е включено в запалката
- чувствителността на тъч скрийна не е много добра и изисква повече натискане

Но това устройство е излязло на пазара преди 4-5 години. Днешните китайки вероятно са по-добри :th_up

Потребителски аватар
jabre
Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
Двигател: AAZ 1992

Re: Одг: Китайските навигации от Продавалник вършат ли работ

Мнениеот jabre » Чет 22 май 2014 16:32

Щте ти върши посо, аз съм пазарувал Мио, като колега и няма проблем, работи като телефона. Аз имам самсунг с2 дуос и иго, ама като ме зъвне някой, знае да се замързне кога ср върне на иго. По лесно е с навигацйа. Има поред метро Софиа с лява страна магазина, вземих си за около 70 лева. И в метро има 80-100 какви искаш китайски :grin:

Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”