Голф 3 GTI Edition
Re: Голф 3 GTI Edition
По принцип си прав ,че ВР6 не е нищо особено като динамика но сравненията с няк'ви пикливи Хонди са смехотворни.
Освен всичко останало почти не се сещам за 6 цилиндров атмосферен мотор с подобна кубатура които да се мери с ВР6.
Интересно виждане на нещата имаш...сравняваш някакъв напомпен варел за драг със стокова кола и казваш ,че била умряла
Относно въпроса ти са суапа,освен конзолата за педалите друго по сериозно преправяне не виждам
Освен всичко останало почти не се сещам за 6 цилиндров атмосферен мотор с подобна кубатура които да се мери с ВР6.
Интересно виждане на нещата имаш...сравняваш някакъв напомпен варел за драг със стокова кола и казваш ,че била умряла

Относно въпроса ти са суапа,освен конзолата за педалите друго по сериозно преправяне не виждам
Специално за колегата от горният пост,как върви стокова Хонда 1.8 с пълен интериор и без никакво олекотяване
С тая кола,пътувах до Германия и обратно 2 месеца след като е направен клипа,така че не е варел и се кара зиме и лете,май даже за риба съм ходил един път с нея.
С тая кола,пътувах до Германия и обратно 2 месеца след като е направен клипа,така че не е варел и се кара зиме и лете,май даже за риба съм ходил един път с нея.
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
pano написа:Специално за колегата от горният пост,как върви стокова Хонда 1.8 с пълен интериор и без никакво олекотяване
Тази Хонда не набира никак бавно,но все пак VW е класи над Honda !
Последна промяна от IvanMan на Чет 01 май 2014 13:44, променено общо 1 път.
Причина: Отново цитираш предишното мнение ! Получаваш предупреждение!
Причина: Отново цитираш предишното мнение ! Получаваш предупреждение!
Честно казано не съм впечатлен от това което ми показа
Жалко ,че не живееш малко по близо до Търново за да ти демонстрирам в колко голяма заблуда си изпаднал с тия оризови панички. тук имам под ръка един куц Г3 ВР6 които ако искаш поне да му прочетеш задната регистрационна табела ще трябва да си поизхвърлиш това онова от интериора. И за да не си помислиш ,че голфа е нещо кои знае какво ще ти кажа ,че е обикновена всекидневка с газов инжекцион...естествено леко е съживен но нищо сериозно разбира се. Има спортни валове леко сгъстен и с някакъв незнаен чип които беше в един компютър които купих на старо от интернет
П.П. Ето един стар клип на колата с пълен интериор преди каквито и да е интервенции по мотора,тоест няма валове чип сгъстяване и т.н.
http://vbox7.com/play:489f8e5a15
П.П.2 Така като гледам май 2-те коли са с долу горе еднакво време до 180км/ч тоест и двете са си трупове,така ,че не ми я хвали тая хонда

Жалко ,че не живееш малко по близо до Търново за да ти демонстрирам в колко голяма заблуда си изпаднал с тия оризови панички. тук имам под ръка един куц Г3 ВР6 които ако искаш поне да му прочетеш задната регистрационна табела ще трябва да си поизхвърлиш това онова от интериора. И за да не си помислиш ,че голфа е нещо кои знае какво ще ти кажа ,че е обикновена всекидневка с газов инжекцион...естествено леко е съживен но нищо сериозно разбира се. Има спортни валове леко сгъстен и с някакъв незнаен чип които беше в един компютър които купих на старо от интернет
П.П. Ето един стар клип на колата с пълен интериор преди каквито и да е интервенции по мотора,тоест няма валове чип сгъстяване и т.н.
http://vbox7.com/play:489f8e5a15
П.П.2 Така като гледам май 2-те коли са с долу горе еднакво време до 180км/ч тоест и двете са си трупове,така ,че не ми я хвали тая хонда

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Тая хонда се цепи като мотор и набира зверски
Не мога на черното да кажа бяло,да не кажеш че съм с фенски очила,нормално след нея 115-ката да ти се струва като охлюв.
Но има нещо което прикриваш по червения звер,сигурно е пипнато от тук от там,не крий

Но има нещо което прикриваш по червения звер,сигурно е пипнато от тук от там,не крий

pano написа:Така както са еднакви,ще съм 2 сек по-бърз на 400м
Мечтай си

- reddevil
- Автомобил:
- Двигател:
Така като гледам CRXса е със суапван мотор, първо защото стоково нямат 1,8 мотор и е със табло от Интегра. Знаеш ли кви коне е че има няколко вида мотори 1,8?
Да отговоря на колегата над мен,мотора може да се каже че е Type-R(200к.с.),но стига за Хондата.Отказах се от VR6,заради голямата инвестиция която трябва да се направи и се насочвам към ABF.Преди да се метне в коша,мотора ще се отвори ще се сменят лагери,сегменти,главата ще се портне и шлайф 0.5мм.После настройки на дино.Така че колеги търси се мотор+ кутия,ако знаете някой да предлага читав,ще се радвам ако помогнете,пускам и обява в раздел купува.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Просто се опасявам колега да не се разочароваш и от куците 150 коня на АБФ-а колега... 

- Gladiatora_G60
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: ABF
Заставай на чертата,на 7-8 юни на Калояново,срещу един "куц" абф : )))
- BRASNA4A
- Автомобил: VW GOLF3 GTI
- Двигател: ABF
На Калояново съм готов да се пусна с тази Хонда,аз съм с АБФ.
Нищо лично,но имам няколко познати с хонда и като цяло за тях и форума им мога да кажа,че доста се надценяват и преувеличават как им вървят колите.Всеки един от хонда форума иска да си сменя двигателя,защо?Защото масовите 1.2,1.3,1.4,1.5 16v,1.6 няма как да вървят без 3000лв. за гаражен тунинг.
Хонда нямат никакви изяви във Световния рали шампионат или Шампионата за туристически автомобили.
Също така Хондите гният повече от Опелите,двама мой познати със сивик 5-та генерация 1992 се скъсаха да ги боядисват и кърпят,а другият ми голф 2 гти 1984 г. има ръжда само леко около номера.
Нищо лично,но имам няколко познати с хонда и като цяло за тях и форума им мога да кажа,че доста се надценяват и преувеличават как им вървят колите.Всеки един от хонда форума иска да си сменя двигателя,защо?Защото масовите 1.2,1.3,1.4,1.5 16v,1.6 няма как да вървят без 3000лв. за гаражен тунинг.
Хонда нямат никакви изяви във Световния рали шампионат или Шампионата за туристически автомобили.
Също така Хондите гният повече от Опелите,двама мой познати със сивик 5-та генерация 1992 се скъсаха да ги боядисват и кърпят,а другият ми голф 2 гти 1984 г. има ръжда само леко около номера.
Последна промяна от BRASNA4A на Сря 28 май 2014 15:52, променено общо 1 път.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Разчистих!