Здравейте колеги търся платформа автовоз .
Ако някой има познати ЧИТАВА фирма човек ,който да извършва такива услуги ще му бъда много благодарен да сподели едно мнение.
Колата е в малко градче до Щутгард превоза трябва да е до Бургас понеже колата има лек удар броня фар и радиатор.

Търся Платформа за Автомобил от Германия до Б-я
Re: Търся Платформа за Автомобил от Германия до Б-я
Аз имам познат и след малко ще му звънна да го питам къде е, защото той бръмчи постоянно до Холандия. Ако е там някъде, ще ви свържа да се разберете и да приберете колата към BG. От Шумен е и той, така чу няма да е проблем, близо сме си. Обаче от BG да тръгва платформа за колата... скъпичко ще излезе. По добре да купиш фар, броня, радиатор и транзитни номера и да я прибереш на ход.
Здр Ковач.
И аз го мислих този вариант за радиатор и транзитни номера .
Неми хареса особено няма как да стане и цената ще ми е същата ! даже може по дебело да излезе.
Имам познат но в момента е там патува и е заета платформата и ми обяви цена от 500 евро до Бс което е МНОГО ДОБРА цена.За жялост следващото му ходене е чак на 10 юни !
Званях на един софианец каза че понеделник тръгва и събота неделя ще е в Бс колата не го познавам фирма е има 3 камиончета ми каза не ми вдъхна доверие и ми иска 750 евро малко Е ЛУДИЧАК ми се струва !!!!
Затова пиша търся може да има някой който е сега по Европа и има празно място за една кола.За един миниван.
И аз го мислих този вариант за радиатор и транзитни номера .
Неми хареса особено няма как да стане и цената ще ми е същата ! даже може по дебело да излезе.
Имам познат но в момента е там патува и е заета платформата и ми обяви цена от 500 евро до Бс което е МНОГО ДОБРА цена.За жялост следващото му ходене е чак на 10 юни !
Званях на един софианец каза че понеделник тръгва и събота неделя ще е в Бс колата не го познавам фирма е има 3 камиончета ми каза не ми вдъхна доверие и ми иска 750 евро малко Е ЛУДИЧАК ми се струва !!!!
Затова пиша търся може да има някой който е сега по Европа и има празно място за една кола.За един миниван.
Моя човек е тук. Вчера се е прибрал и ще тръгне в началото на идния месец. Каза ако имаш интерес, и имаш къде да я държиш, около 10ти юни колата ти ще е в Бургас. Цената е около 500 евро. Ако искаш да ти дам телефона да се разберете ми пиши.
Поздрави :)
Поздрави :)
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
тук в Карнобат имам един познат занимава се с такива работи има платформа и аз мисля че взима около 500 евро мога да го попитам ако искаш 0895854122
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”