Значи общо взето 1 двигател на 2 състезания. Така до края на сезона ще му трябват още 5 освен тези пет.
Какви са наказанията?
Формула 1, Сезон 2014
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Re: Формула 1, Сезон 2014
Фетел е използвал 4, но те имат остатъчен ресурс и въпреки това явно е имало защо да посяга към нов, вместо да използва стар. Иначе наказанията са места назад в стартовата решетка - при първо нарушение 5 места и т.н.
Най общо пилотите ще имат право да ползват пет двигателя за целия сезон. Двигателите вече се определят като силови пакети, които се състоят от шест елемента: двигател, кинетичен блок, батерии, турбокомпресор, електронен блок за управление и мотор-генератор.
При повече от пет повреди и ползване на шести от изброените по-горе елементи пилотите ще получават наказание. При първо такова ще се налагат пет места на стартовата решетка. При ползване на седми елемент следват десет места. При следващи повреди ще се налагат нови пет места наказание и т.н. Ако то не може да бъде изтърпяно, остатъкът ще се прехвърля за следващо състезание.
Най общо пилотите ще имат право да ползват пет двигателя за целия сезон. Двигателите вече се определят като силови пакети, които се състоят от шест елемента: двигател, кинетичен блок, батерии, турбокомпресор, електронен блок за управление и мотор-генератор.
При повече от пет повреди и ползване на шести от изброените по-горе елементи пилотите ще получават наказание. При първо такова ще се налагат пет места на стартовата решетка. При ползване на седми елемент следват десет места. При следващи повреди ще се налагат нови пет места наказание и т.н. Ако то не може да бъде изтърпяно, остатъкът ще се прехвърля за следващо състезание.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
във връзка със задочния спор,кой е най-бързия пилот към момента
http://www.formula1.com/results/season/2014/920/7344/

http://www.formula1.com/results/season/2014/920/7344/
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
И това, какво, критерий някакъв ли е?
Сега ни кажи как гАлфонсо е най-добрия! Ама най-най-най

Сега ни кажи как гАлфонсо е най-добрия! Ама най-най-най

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Интересно
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Мда , този път Бат Кени не можа да се блъсне никъде
, иначе не пропуска .

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Аз гледам на http://www.vipbox.tv
В последно време, обаче, много досадни рекламни прозорци при избор на канал, затова го пускам малко по-рано.
Рекламните препратки ги затварям от малка кръгла синя точка, която в началото е на едно място, а като минеш с мишката върху нея и се мести леко в страни - тогава я кликвам, да се затвори рекламата. Или изчакваш определените секунди - около 20-30.
Качеството зависи от източника - попадал съм на добро качество дори и на цял екран, а друг път - задоволително.
Не се лъжи по даунлоадването на допълнителни плеъри, кликвай на link1, link2... източниците.
Когато тръгне картината от предаването аз кликвам на зеленото бутонче от дясно "Turn off the lights" за да ми затъмни страничните ненужни картинки...
В последно време, обаче, много досадни рекламни прозорци при избор на канал, затова го пускам малко по-рано.
Рекламните препратки ги затварям от малка кръгла синя точка, която в началото е на едно място, а като минеш с мишката върху нея и се мести леко в страни - тогава я кликвам, да се затвори рекламата. Или изчакваш определените секунди - около 20-30.
Качеството зависи от източника - попадал съм на добро качество дори и на цял екран, а друг път - задоволително.
Не се лъжи по даунлоадването на допълнителни плеъри, кликвай на link1, link2... източниците.
Когато тръгне картината от предаването аз кликвам на зеленото бутонче от дясно "Turn off the lights" за да ми затъмни страничните ненужни картинки...
"Не знам дали Сена и Прост са говорили, но ми харесва как Сена се е справил със ситуацията и мисля да постъпя като него" Хамилтън

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Довиждане фетел 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Стана интересно състезание,поне според мен.Видях изпреварвания на места,където до сега не съм виждал,Антони Ногес,подхода към тунела.
Състезание за престиж.
Състезание за престиж.
Тоя блекбой много нервен бе,като Фетел взе да хленчи
Евала на Нико
П.П. Сбогом,не довиждане

Евала на Нико

П.П. Сбогом,не довиждане