Мнение за Honda CR-V 3 генерация
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Re: Мнение за Honda CR-V 3 генерация
Така е, колеги, но все пак е възможно някой от вас да има впечатления на тази кола. А и във форума на Хонда да питам за Хонда, всеки ще ми я хвали.
- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам, че караш VW Beetle - що не се метнеш направо на една ей таква, на светлинни години е от CR-V-то, във всяко едно отношение, а и не се троши (почти) 

- qm_parket
Гледах ги и тези, но не. Искам вече джип. Бийтълчето е хубава кола, но за града, а и не е особено висока. Искам кола, удобна за дълги пътувания, по-широка (4 врати), по-висока (да мога да я карам и по разкопаните панагюрски пътища) и по-представителна. CR-V има от всичко това, че е и пълна с екстри, а и разхода на дизелчето е 9-10 макс в града (така като чета мнения в интернет).
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
С тоя дизел ...ще имаш ядове ( може би на 75% ) . Доста четох за отзиви в немско ,не са долюбвани особено. Хубави са докато са по-новенки , като дойде време за продан в Бг - стават "маматаситрака" . Ако трябва да съм честен , ако избора беше за мен м/у тази Хонда дизел и един Олроуд - душегуП , бих избрал Авдиту . Смятай , аз се "навивам" (бих) на определено по-малката "бела", въпреки ,че недолюбвам V6 2.5 ТДИ . Олроуд-а за 3-4 бона + ще живее втори пълноценен живот , отделно за 17-18 к.лв ще имаш доста добър избор на такъв , което допълнително предполага, че няма е "кошник" тотален , ами ще е кола за каране . Отделно е с по-добро 4х4 . Успех ти желая 

- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
за такъв разход особенно във Варна просто забрави 9-10 дизел 

- qm_parket
samo_pechka написа:С тоя дизел ...ще имаш ядове ( може би на 75% ) . Доста четох за отзиви в немско ,не са долюбвани особено. Хубави са докато са по-новенки , като дойде време за продан в Бг - стават "маматаситрака" . Ако трябва да съм честен , ако избора беше за мен м/у тази Хонда дизел и един Олроуд - душегуП , бих избрал Авдиту . Смятай , аз се "навивам" (бих) на определено по-малката "бела", въпреки ,че недолюбвам V6 2.5 ТДИ . Олроуд-а за 3-4 бона + ще живее втори пълноценен живот , отделно за 17-18 к.лв ще имаш доста добър избор на такъв , което допълнително предполага, че няма е "кошник" тотален , ами ще е кола за каране . Отделно е с по-добро 4х4 . Успех ти желая
Аз няма да си я купувам от България. Ще си я вкарам от Германия. Тук няма запазени такива, каквито аз искам. А за Олроуд - за Мицо ли говориш?
maimo написа:за такъв разход особенно във Варна просто забрави 9-10 дизел
Колега, може да поспорим. Разхода по книжка на тази кола е 8/100 л. Сивик със същият двигател е по-икономичен от Бийтъла, който карам ...

- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
добре ще стане ясно 

- qm_parket
Ново 20 както се казва: бензин или дизел, и ако е бензин, автоматик ли да е?! Питам, защото нещо чета, че от тази Хонда се оплакват от маховика при дизелите. Но пък бензините харчат повече гориво. Какво мислите? И дизелите, и бензиновите си имат своите проблеми, и повечето ги знаем.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
cr-v не е джип 4x4 за пресечен терен никакво го няма единствено става за гъзария в града модела който ти предлагам има доста по-добри заложби извън пътя по-стар модел е,прави се до 2005 но е и е по-евтин вози доста прилично темата е за хонда но все пак http://suchen.mobile.de/auto-inserat/suzuki-grand-vitara-2-0-comfort-limited-oldenburg/192639010.html?lang=ru&pageNumber=4&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000
за разлика от хондата си заслужава парите
за разлика от хондата си заслужава парите
- qm_parket
Знам, колега. Става за леки оффроуд начинания. Но съм се зарибил на такава Хонда. Мерси все пак.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Вземай тогава една бензинка,и без това силата им е в бензиновите мотори.Преди време правихме по-стария модел ЦРВ с газов инжекцион и се държеше много добре 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
qm_parket написа: Питам, защото нещо чета, че от тази Хонда се оплакват от маховика при дизелите. Но пък бензините харчат повече гориво.
На VW дизелитe не се ли оплакват от маховици,това е всеобщо заболяване, бензините харчат повече но са по-безпроблемни и не се оплакват от маховици и издухани турбини

Влез във форума на Хонда и събери информация чисто технически, цени, подръжка,ала-бала, тук няма да намериш информацията която търсиш

- qm_parket
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21396861121291433&f1=details&slink=6mg8mo
За тези Премио карс някой нещо знае ли ?!
За тези Премио карс някой нещо знае ли ?!
- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Този котер е ръчка - остава си во веки веков само и единствено твой. Амин!
- qm_parket
7 speed DSG написа:Този котер е ръчка - остава си во веки веков само и единствено твой. Амин!
В смисъл?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”