Та най-накрая днес ми пристигна дисплея и се радвам, но вижте какво прави вманиачен фен на ФВ когато няма друга занимавка.... Тази тема е насочена към Голф 4, но принципът същия ако искате да го приложите и на друга кола

Така, за целат са ви нужни:
1. Количка - 5 евро, която може да се изтрелва като се навие назад
2. Lock Tite или еквивалент
3. Залепящи се листчета(розови използвани)
4. Ярко зелен маркер за подчератване
5. МНОГО НЕРВИ!!!!
Та първо, отивате и си купувате колата

Тук виждате че вече съм направил малко подобрения на покрива

В нашия случай, салона и таблота са отделни части, но за жалос седалките не се махат или движат (заводски дефект

Да започнем с интериор.....
Хващате маркера и плавно нанасяте зелено върху розово листче там дето по принцип е лепящата се част....в случая получаваме жълто, което на нашия сребрист металик седи добре.....
Какво и трябва на една кола, добра музика!!!
Претапицирате кората....

След тази сложна опрация и съсипване на 3 листчета, решаваме че ще слогаме спртно Recaro в тон с останалата част от интериора....

Така, имаме си спортни седалки, налага се изпозването на лепилото тъй като листчето е малко дебело за таква фина операция....

На нашия Голф се отварят вратите за това и тях ги тапицираме по вече казания начин.....
Идва време за музиката, решавате че искате да сложите две дестки на кората отзад и усилвателя между тях със кондензатор, хващате тънкописец (може и пергел за по претенциозните) и започвате да творите върху новата тапицерия.....не забравяйте вратите, в случая слагаме компонентна система и дръжки

Ето и кората на багажника......

И за финал слагате рисунки по избор, аз се кефя на ниски със височина гъм гъза на колата....малко е трудно да се изрежат толкова тънки или по скоро еднакви (взимате линийка)

По желание могат и фаровете да се сменят в друг цвят

Ми това е... айде отивайте да туниговате!!!!