Още няколко изречения и приключвам по темата за разход и разноски. Лукойл имат чудесни просторни бензиностанции и дават нелоши отстъпки. Горивата им обаче бъкат от сяра, така си ги произвеждат в Нехтофима. Престанах да зареждам, след като видях какво става с горивния филтър на ГИ след 5 000 км ... На ОМВ в София и Дупница съм зареждал чудесно гориво, на ОМВ Благоевград / до бирената/ ще отида, ама в някой друг живот и то само по малка нужда. С една дума, по всички вериги бензиностанции у нас съществува вероятност да попаднеш на менте гориво от далавера на някой служител и да си съсипеш автомобила ...
Но Павел, нали не ти се иска да върнеш времето назад и да станеш горд собственик на Дачия Логан, която струва 18 000 лв и гори 4л котелно гориво на 100 км

И дали би се почувствал щастлив от спестените пари и 30 - те лв по - малко за гориво до морето ... Преди години сложих газова на ADR - а и пътя ми стана по - евтин с 5 - 7 лв на 100 км. Вече съм му навъртял над 150 000 км, но къде са тия 7 500 лв
Мисля, че трябва за месец да смениш автомобила с друг, може пък тогава разхода да ти се види дреболия