Пиша тази тема не толкова заради загубените пари , а заради това други хора да не "изгорят" от колегата http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=295525 .
Член съм на клуба от 2009 година от тогава съм купувал доста неща от колеги . Винаги съм бил повече от доволен.
Историята е следната писах на колегата по повод ето тази негова тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=419417&p=4135701#p4135701 разбрахме се с колегата ги прати даже смъкна от цената по повод доставката което ми направи приятна изненада . За моя жалост като пристигна пратката първата неприятна изненада ми направи това , че нямах право на преглед , казах си майната му може да е пропусната , е да ама като я отворих какво да видя десния халоген спукан .Помислих си , че пичовете от куриерската фирма поради небрежност са го спукали.Както се казва пих една студена вода пък и цената не беше кои знае каква .Да ама реших да разгледам обявата да видя все пак как е изглеждал здрав . Е в крайна сметка не е бил здрав колегата никъде не е дал снимка на здравия десен халоген писах му но отговор така и не получих е ако трябва да съм честен не съм и очаквал ....
ето снимките от обявата http://tonis601.snimka.bg/auto-racing/sedrgfea.819855.33244979
прикачам снимки на спукания десен халоген :
Както и да е минало дано няма и друго недоволни колеги ...
Некоректен търговец колегата "Balantai"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Некоректен търговрц колегата "Balantai"
В куриерската служба имаш право да ги накараш да се обадят на изпращача и да поискаш възможността "виж преди да платиш". Дори да е забравена винаги ги карам да се обадят за да потвърди човека, че може да я погледна. Пък ако ще и без пари да е. Боклуци достатъчно си имам. Използвайте си това право, защото после други са виновните. Не случайно от куриерската служба са го изимслили това. Точно за такива ситуации. Най-важното информирайте се за правата си в такава ситуация.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
В случаите когато не е отбелязана опция "преглед" от Еконт звънят на човека да го питат дали иска да бъде добавена опцията. На мен ми се е случвало 2 пъти да забравя за опция "преглед" и после купувачът когато е в офиса да си вземе пратката, ми се обадиха да питат дали да остане така или да позволят прегледа. В такъв случай смятам, че са му се обадили да го питат, но явно е отказал. Явно е и защо е отказал
Това трябва да стане обеца на ухото на всички купувачи - винаги да е с "преглед" пратката 

- mvangelov
- Автомобил: MK3
- Двигател: 2E
Ем занапред ще го имам в предвид ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
А коя куриерска служба използвахте? Не всички имат услугата за преглед на стоката преди плащане. На работа ползваме всеки ден куриери.. доскоро Speedy я нямаха тази услуга и не отваряха пратките. Имал съм такива случаи. Еконт наситина звънят ако клиента иска да погледне пратката.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Хри100в написа:В случаите когато не е отбелязана опция "преглед" от Еконт звънят на човека да го питат дали иска да бъде добавена опцията. На мен ми се е случвало 2 пъти да забравя за опция "преглед" и после купувачът когато е в офиса да си вземе пратката, ми се обадиха да питат дали да остане така или да позволят прегледа. В такъв случай смятам, че са му се обадили да го питат, но явно е отказал. Явно е и защо е отказалТова трябва да стане обеца на ухото на всички купувачи - винаги да е с "преглед" пратката
Обаждат му се когато го поискаш, а не когато си платиш и си тръгнеш..
- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
От Еконт винаги са ме питали при пращане дали да бъде с опция "преглед". Това означава, че за да я няма тази опция, трябва да отговоря "не" на техния въпрос.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Само да попитам тези халогени за какво са ти с черни рефлектори? 

- mvangelov
- Автомобил: MK3
- Двигател: 2E
Стъклата ми трябваха.
Последна промяна от gr_kanev на Сря 28 май 2014 13:19, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Лошо, колега. Тъкмо гледам, че от две седмици няма подобни теми и ей на - все ще се появи някой, който да иска да прецака другия.
Тъпо
Тъпо

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: Некоректен търговец колегата "Balantai"
Имате три дни да се разберете.
След този срок ще бъдат взети съответните мерки от екипа на форума.
След този срок ще бъдат взети съответните мерки от екипа на форума.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
По мое мнение, има ли такива некоректни колеги трябва веднага да бъдат описвани тук, както е направил и колегата с приложените от него доказателства. Когато се дава гласност на тези некоректни постъпки, смятам че тенденцията ще е към намаляване на измамите, защото ще се знаят последствията за такова отношение.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен няма спасение от такива хора! Ще се регистрира с друга поща, и под-друг nick name, и пак ще си е паразит ! Жалко, че колегата е изгорял и халогените ще ги плаща два пъти! Интересно как ли ще се оправдае обвиняемия! Сигурно с думите "Да влезе убития" 

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Нали знаеш, че админите веднага ще го засечат по ИП ? Пък нека се регистрира с поща от африка ако иска
Гадна случка, но за напред си сложи обица на ухото - винаги преглед преди покупка !

Гадна случка, но за напред си сложи обица на ухото - винаги преглед преди покупка !
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Отдавна може да се пише от повече от едно IP. По добрия вариант е човека да е съвестен и да си оправи бакиите.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”